Фан Клуб: Барселона

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Честито победа, добра рутинирана игра, доволна за сигурна победа.
Само напред и нека продолжат вака, јас си уживам во вакви натпревари кога не му даваме на противникот ни најмала шанса да направи нешто.
--- надополнето: Oct 16, 2011 11:36 AM ---
nekako ni se zdosadi,se zasitivme od tituli i od rusenje na rekordi :)
Абе какво заситување???? Камо вака уште многу години да биде, ние да се "досадуваме" во фан клубот, а тие да растураат се живо и да освојуваат многу титули. Јас од тоа никогаш не би се заситил

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Што муабет си праите тука на форумов. На фан клуб Барселона дефинитивно е најдосадно, ништо не се дешава, онака само констатации на победи и броење голови на Меси...
Досаден живот тераме ние :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Чави: „Привилегија е да се игра заедно со Тијаго“

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде нека ни е честито победата....иначе за Меси стварно немам зборови,каков играч е тој,посебно за првиот гол што им направи:cuc:,само нека продолжат така.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Меси играше како крило вчера и многу сум задоволен,баш сакав да го видам на тоа место,како пред 3-4 години....
Фулам и Блекбурн заинтересирани за Фонтас.....

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ни компјутерот не може подобро!

Against Racing, Barcelona had 83% ball possesion and made 970 passes with a pass accuracy of 94%.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Александар Ставрев на "Камп ноу" ќе и суди на Барселона во ЛШ

Најдобриот македонски судија и интернационалец Александар Ставрев ќе суди на 19 октомври на "Камп Ноу", и тоа на натпреварот на европскиот првак Барселона со екипата на Викторија Плзен во рамките на фудбалската Лига на шампиони.

За овој дуел делегирана е судиска шесторка. Покрај Ставрев, во Каталонија ќе патуваат и Марјан Кировски, Љубомир Крстевски, Дејан Јакимовски, Димитар Мечкаровски и Горан Спиркоски.

Досега Ставрев судеше на повеќе натпревари од Европа-купот, а последен беше реванш-дуелот од квалификациската фаза помеѓу Глазгов ренџерс и Марибор.

Македонската судиска екипа за Барселона заминува денеска.

еве потврда и од УЕФА

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/matches/live/day=3/session=2/match=2007616/index.html

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
излеа за дечките конечно заврши одморот и се вратија целосно на обврските и враќање на шампионската форма ......... LETS ROCKS

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Меси играше како крило вчера и многу сум задоволен,баш сакав да го видам на тоа место,како пред 3-4 години....
Фулам и Блекбурн заинтересирани за Фонтас.....
Нека се ... Андреу го продолжи договорот до 2015 а откупната цена изнесува 70 бомбона :cool:

Премногу ми е ќеиф што македонци ќе бидат арбитри на натпревар на Барселона .... Секоја чест ....

Kajgana Shop

На врв Bottom