Ke se padnat ke gi tepaat,i u 90+ Balotelli ke napravi crven,i slusaj posle komentari od tipot barca nemoze da tepa bez crven,i nemoze bez gluma(posle ubistveni napadi na de jong,kompany,lescott i sl) i toa znaes od koi fanovi,zasto site znaeme deka man city nema ni eden prav fan u MK.Желба ми е Сити само. Да им се објасни на Арапите каде припаѓаат![]()
И вчера ја даваа, доста добра емисија, случајно налетав на неа.П.С.
Утре, од 16:15ч, на СпортКлуб, ќе има емисија превземена од BarcaTV. Емисијата се вика Remember the Boss, а во неа ќе се зборува за екс-тренерот на Барса, Радомир Антич.
Имавме среќа, ама не знам за тебе, ние што бевме (не знам со која агенција беше) не ставија кај најненормалните навивачи на Левски (позади голот), кога падна првиот гол, со другарот што бев малку се насмеавме, и одма го фатија за јакна, за влакно не не истепаа, а јас па уште со Барса дрес под јакната...Daj boze da se padnat so Dinamo da odime da gledame,ednas imavme srekja da gledame so Levski,da imame i sega so Dinamo
Hahahaha izgleda so istata agencija sme bile,zasto i nie bevme so navivacite na levski``kakvo e moreto sinooooo,kogo obicamee levskiiiiiiii``no sepak mnogu dobro dozivuvanje se naeziv koga ja pustija himnata na liga na sampioni i koga izlegoa nasite.Имавме среќа, ама не знам за тебе, ние што бевме (не знам со која агенција беше) не ставија кај најненормалните навивачи на Левски (позади голот), кога падна првиот гол, со другарот што бев малку се насмеавме, и одма го фатија за јакна, за влакно не не истепаа, а јас па уште со Барса дрес под јакната...
Инаку за ждрепката, ги сакам или милан или сити да ни се паднат, може и двата тима, не е проблем.
ќе ги напраеме шлаемЌе ве прдимее![]()