Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^^ Да да, само заради тоа ги посакувам Динамо. :)

Член од
11 август 2011
Мислења
322
Поени од реакции
446
Желба ми е Сити само. Да им се објасни на Арапите каде припаѓаат :)
Ke se padnat ke gi tepaat,i u 90+ Balotelli ke napravi crven,i slusaj posle komentari od tipot barca nemoze da tepa bez crven,i nemoze bez gluma(posle ubistveni napadi na de jong,kompany,lescott i sl) i toa znaes od koi fanovi,zasto site znaeme deka man city nema ni eden prav fan u MK.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.956
Јас највеќе ги посакувам Милан. Ибрахимович изјави дека кога Милан ќе се сретне со Барса, тој ќе го нокаутира Гвардиола. :pos:

П.С.
Утре, од 16:15ч, на СпортКлуб, ќе има емисија превземена од BarcaTV. Емисијата се вика Remember the Boss, а во неа ќе се зборува за екс-тренерот на Барса, Радомир Антич.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
П.С.
Утре, од 16:15ч, на СпортКлуб, ќе има емисија превземена од BarcaTV. Емисијата се вика Remember the Boss, а во неа ќе се зборува за екс-тренерот на Барса, Радомир Антич.
И вчера ја даваа, доста добра емисија, случајно налетав на неа.

G

grande-juve

Гостин
Daj boze da se padnat so Dinamo da odime da gledame,ednas imavme srekja da gledame so Levski,da imame i sega so Dinamo
Имавме среќа, ама не знам за тебе, ние што бевме (не знам со која агенција беше) не ставија кај најненормалните навивачи на Левски (позади голот), кога падна првиот гол, со другарот што бев малку се насмеавме, и одма го фатија за јакна, за влакно не не истепаа, а јас па уште со Барса дрес под јакната...
Инаку за ждрепката, ги сакам или милан или сити да ни се паднат, може и двата тима, не е проблем.

Член од
11 август 2011
Мислења
322
Поени од реакции
446
Имавме среќа, ама не знам за тебе, ние што бевме (не знам со која агенција беше) не ставија кај најненормалните навивачи на Левски (позади голот), кога падна првиот гол, со другарот што бев малку се насмеавме, и одма го фатија за јакна, за влакно не не истепаа, а јас па уште со Барса дрес под јакната...
Инаку за ждрепката, ги сакам или милан или сити да ни се паднат, може и двата тима, не е проблем.
Hahahaha izgleda so istata agencija sme bile,zasto i nie bevme so navivacite na levski``kakvo e moreto sinooooo,kogo obicamee levskiiiiiiii``no sepak mnogu dobro dozivuvanje se naeziv koga ja pustija himnata na liga na sampioni i koga izlegoa nasite.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.956
Штрајкот во Ла Лига е прекинат. Најден е договор помеѓу играчите и клубовите. Овој викенд ќе гледаме ла лига.

Првата утакмица на Барса е во понеделник, од 21:00ч. На Камп Ноу ни доаѓа Виљареал.

--- надополнето: Aug 25, 2011 11:38 AM ---

Мартин Монтоја, од Б тимот е повикан за репрезентацијата на Шпанија од Дел Боске. Честитки за Монтоја.

П.С.
Cesc's mother and grandparents, Xavi's parents, Thiago's father, and the families of Iniesta, Villa and Guardiola travel with the team. :icon_mrgr:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
милан ни се падна у групата хухухуху

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Група х каде веќе однапред се знаат патниците. Сакав поатрактивна и потешка група, вака ќе биде билдање голови против Бате и новајлиине од Чешка..:)

Него Ибра бе, се враќа на Кампот....и пред Пеп :icon_lol:

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Супер ждрепка...два нискокласни противници и еден ривал по мерка,колку за одржување на форма.

Kajgana Shop

На врв Bottom