Фан Клуб: Барселона

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.752
Честито за уште едниот трофеј. Многу ми е мерак да ве гледам како ги плескате оние од Мадрид.
Фабрегас ќе ви се исплати за парите и тоа многу.

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Фабрегас освои повеке трофеи со Барселона за еден ден,отколку со Арсенал во последните 6 години.:icon_lol:

И разиграни и неразграни,класа си е класа,со пари не се купува.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Честито нека ни е!

Не сакам да коментирам сега бидејќи и покрај победата сум малце нервозен.

Само едно ќе кажам...СРАМ ДА ВИ Е МАДРИДИСТИ!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Не ми јасно само шо бараше прстот на Мурињо во окото на Виланова ? :D
Некоја нова нинџа техника ?

Типот позади нив е страшно језив...:cautious:

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Лелееее какви гниди уште играат фудбал! Се е заради оној искомплексиранион, што само го бива у преведување!
Нека се множат трофеите, а уште померачки се коа ќе се осфојат против треторазредна екипа во која играат само копачи, искомплексирани фаци и мизерни поединци! Честито и за Фабре, се глеа дека вреди за парите (а и за поише чим Бенфика на неиграчон Коентрао му земаа 30+) :cool:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Значи човеков го бива за тактика може секој друг стратег да го надмудри на тактички план али што е гомно човек е гомно човек.Ради вакви потези и некој слични на овој а ги има преку 1 милион ми станува еден од најомразените ликови во фудбалот ....едноставно гнасен човек со тоа црпката помалку мисли и од Балотели ....

Ако има и клип од тоа што беа турканиците и црвениот картон на Марсело нека ме цитира некој да видам одново што се случуваше ... :)

Поздрав и честито титула.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.335
Поени од реакции
26.274
Честито титула, им докажавте кој е кој во Шпанија, мислам вие одамна им покажавте но џабе тие сеуште живеат во филмот дека можат со вас

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
И Фабре виде трофеј жалниов.::)
Се да им ебам на Марсело, Пепе и овој кретенов преведувачот Мурињо... толку копиљаци и анти-спортисти тешко се раѓаат..
Месиии :cuc:
Нека ни е честито првата титула оваа сезона момци и нека ни се множат. !!!!!! :)

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Нека ни е честито момчиња. Меси ги утепа, подобро деби за Цеск не ни можеше да биде. Пинто прв на тепање :pos:, на Марсело и Озил да им .... сељаците прости. Само едно не ми беше јасно, зашто Гвардиола го извади Виља, а го стави Адриано? :pos: Во секој случај, ѕверови се невидени. Уште еднаш, нека ни е честито 10та титула во Суперкупот.

Член од
11 август 2011
Мислења
322
Поени од реакции
446
Значи човеков го бива за тактика може секој друг стратег да го надмудри на тактички план али што е гомно човек е гомно човек.Ради вакви потези и некој слични на овој а ги има преку 1 милион ми станува еден од најомразените ликови во фудбалот ....едноставно гнасен човек со тоа црпката помалку мисли и од Балотели ....

Ако има и клип од тоа што беа турканиците и црвениот картон на Марсело нека ме цитира некој да видам одново што се случуваше ... :)

Поздрав и честито титула.
http://www.youtube.com/watch?v=0goSVkubvu8
eve druze da vidis kakvi ciganski gnidi igraat vo real madrid

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
вечерашнава победа е уште поголема затоа што вечерва како и во првиот натпревар Реал беа достојни противници РЕСПЕКТ за прикажаното !!! реално Барса имаше малку повеќе среќа и да.....Меси :icon_lol:

јас лично во овие два натпревари видов мал празник за фудбалот,Му ја менуваше тврдата концепција на одбранбен и остар фудбал со премногу груби стартови,мада имаше примеси од тоа во двата дуели се разбира во толерантен број,честитки за сите учесници во двата дуели како и за нивните фанови,а оние најзагрозените што не можат да поднесат спортски пораз нека одат да :drk::drk:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
И Фабре виде трофеј жалниов.::)
Се да им ебам на Марсело, Пепе и овој кретенов преведувачот Мурињо... толку копиљаци и анти-спортисти тешко се раѓаат..
Месиии :cuc:
Нека ни е честито првата титула оваа сезона момци и нека ни се множат. !!!!!! :)
Еј не заебавај. За Пепе сега стварно не може да се каже ништо лошо. Направи еден поопасен старт ама се извини, а Марсело требаше црвениот да го добие при стартот врз Меси.

За Мурињо.... немам коментар. Ако некогаш стварно го интерсира зошто нема да ја добие фотељата на Ферги кога овој ќе иде у пензија треба да има некој што ќе му го пушти клипчево.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Прекрасна утамица до 90 минута

Уште еднаш докажавме кој е кој во Шпанија !

Да се оладам малку па ќе пишам за играта !

Да живее Каталонија Да живее Барселона !

Kajgana Shop

На врв Bottom