Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Piqué (right calf muscle strain) and Busquets (contusion on his ribs) will do individual work in hopes of being fit for the Supercopa.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.608
Поени од реакции
22.618
Wenger (coach Arsenal): "We hope Cesc's situation will be sorted out quickly one way or the other. We'll know very quickly." [arsenal.com]
Wenger (coach Arsenal): "We have to make decisions one way or the other. Ideally you want it to be sorted out before the season starts."

Штом Венгер вели дека случајот на Цеск ќе се реши многу брзо(двапати го спомна тоа) и плус тоа е и објавено на официјалната на Арсенал, тогаш Фабрегас е 80% наш играч.

Член од
11 август 2011
Мислења
322
Поени од реакции
446
Wenger (coach Arsenal): "We hope Cesc's situation will be sorted out quickly one way or the other. We'll know very quickly." [arsenal.com]
Wenger (coach Arsenal): "We have to make decisions one way or the other. Ideally you want it to be sorted out before the season starts."

Штом Венгер вели дека случајот на Цеск ќе се реши многу брзо(двапати го спомна тоа) и плус тоа е и објавено на официјалната на Арсенал, тогаш Фабрегас е 80% наш играч.
I da se zeme uste eden centralen zastitnik i uste min 3 godini dominacija,a ANAL MADRID neka zema kupovi i neka igra so 109 deca

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Луѓе, само мене ми се чини или работава со Цеск конечно, мора да нагласам КОНЕЧНО кулминира и доаѓа при крај? Зачестија шпекулациите за понуди, Венгер излегува со изјави кои немаат цврст став.

Во целава ситуација останува да видиме кога ќе се заврши.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Луѓе, само мене ми се чини или работава со Цеск конечно, мора да нагласам КОНЕЧНО кулминира и доаѓа при крај? Зачестија шпекулациите за понуди, Венгер излегува со изјави кои немаат цврст став.

Во целава ситуација останува да видиме кога ќе се заврши.
Во 10 саат е закажана прес конференција за утакмицата против Њукасл. Според некои се очекува Венгер на таа прес конференција да објави дека е прифатена понудата за Цеск.

Значи за 25 минути ќе знаеме што му значела изјавата од вчера.

Kajgana Shop

На врв Bottom