Фан Клуб: Барселона

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
нека ми пише некој во порака ако има некој навивачки песни од барса нека ми прати некако или на мсн или на скајп

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Честиот дечки, за Меси не трошам зборови освен еден :) ЅВЕР :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Свака му част на Мур, секогаш знае да не насмее :)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Свака му част на Мур, секогаш знае да не насмее :)
Изјавата на мур (намерно е со мала буква) после натпреварот покажува за какво ѓубре од човек станува збор.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Не знае Меси ние поише знаеме :nesvest: И двата гола не му ги коментирам зашто се порничи :drk: Честитки!

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Емоциите преовладуваат за да се даде точен коментар. . . . .. едно ќе речам ГОРД СУМ ШТО ЖИВЕАМ ВО ОВА ВРЕМЕ, ВО ОВА ВРЕМЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈА ВО ФУДБАЛОТ, РЕКОНСТРУКЦИЈА КОЈА ЈА ПРАВИ ТОКМУ МОЈОТ ОМИЛЕН КЛУБ, ТОКМУ БАРСА !!!!!!!!!!

УТРЕ СЕ ЧИТАМЕ . .. .

П.С ПЕП ГО НАДМУДРИ ПРЕВЕДУВАЧОТ ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД . . .. .

Google Translate повеќе од Jose Mourinho (a.k.a. преведувачот) :pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
I

IBIZA SOUND

Гостин
pa za gjabe ne e proglasen messi dva pati za najdobar svetski igrac :)
inaku mi se svigja mou koga go gledam miren i krotok :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Никогаш не зборува за натпреварот, за играта, за играчите... незнае да губи. Голем тренер, но мал човек.

"We try to compete by playing good football, he knows that because we helped him to become the coach he is now" - Pep Guardiola talking about Mourinho:cuc:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Никогаш не зборува за натпреварот, за играта, за играчите... незнае да губи. Голем тренер, но мал човек.

"We try to compete by playing good football, he knows that because we helped him to become the coach he is now" - Pep Guardiola talking about Mourinho:cuc:
Пеп е Махатма Ганди за она гомното, и после толку јадње гомна, Пеп човечки му одговара..Тоа е големината негова.
А она ѓубрето, толку гомна да се јадело без усул значи, судиите биле криви, овој му бил крив оној му бил крив....мизерија од човек.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Типичен Мурињо.Човек кој кога победува никој не му е крив.Човек кој кога губи сите му се криви.Човек кој никогаш не научи да прифати пораз,човек кој секогаш ја гледа грешката во другите а не во себе.Кога губи,нема влакна на јазикот,ќе порезили све живо и диво(од судии,до уницеф...) но никогаш не гледа во себе мана,оти нормално он је специалниот плачко.Човек што нонстоп провоцира по другите а никогаш себеси не се гледа.Човек кој го направи ел класико најдосадниот меч на планетава.Човек кукавица(со таков состав на Реал да не знаеш да поставиш офанзивна игра или да ти е страв да ја поставиш ондак си или голем кукавица или врска немаш од тактика).
Едноставно човек со слаб морал.Ваков дегенски Реал никогаш во живот не сум гледал(ај што не играа,не играа али човече овие со намера одеа да повредат некого).Паметно Пеп го изработи,машки.Секој старт нашиве си фолираа(па не се будали да се закачаат со кромањонци).Тактички феноменално-си го ладеа со топката,во стил дојди земи ја.За танц се потребни двајца. Сега барем нема да се секирам,сега кога они мораат да ја играат нашата игра на Камп Ноу ќе гледам фудбал а не рагби.

П.С:Фала ти Мурињо за тоа што успеа да ни уништиш класико,да ти еб*м паметот што го имаш и искуството што низ годините си го стекнал.Се надевам бргу ќе те протераат,дури и по цена да губиме.Барем така ќе гледам фудбал а не рагби.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Ајде дајте некоја изјава на Пеп во стилот на тоа дека сеуште не е готово,има уште 90 минути.... :)

Секоја чест за човекот...во секој аспект го надмудри вечерва Мурињо.

Пс: Ако најде некој квалитетна слика од Меси кога го бакнуваше амблемот нека ја постира одма!

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
И овие задриѓаните се убија од плачење за тој црвениот картон.
Старт со отворен ѓон, со очигледна намера за удар по ногата, циганот дури и залет зема за да удри посилно...и тоа било само за жолт...
значи требаше да му ја испокрши ногата на Алвес за да го исклучат. Разбирам навивање и се, ама за такви работи треба да се биде објективен.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Малку статистика:
Прецизни подавања: БАРСА 593 реал 210
Чави: 112 паса од кој само 5изгубени
Бускетс: 110
За споредба најмногу паса од реал имал Марсело 25
Посед на топка 72:28 се разбира за БАРСА
Удари кон гол: 14 Барса од кој во рамки на гол 8 од кој 2 беа гола на МЕСИ
реал имал 11 од кој 3биле во рамки на голот односно балон топки
Корнери 1:1

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Честито Победа не сум многу при себе да коментирам.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ајде дајте некоја изјава на Пеп во стилот на тоа дека сеуште не е готово,има уште 90 минути.... :)

Секоја чест за човекот...во секој аспект го надмудри вечерва Мурињо.

Пс: Ако најде некој квалитетна слика од Меси кога го бакнуваше амблемот нека ја постира одма!
За болдот..и да има уште 90 минути...и Пеп мора да ја одржи концентрацијата на играчите на високо ниво,
само со смирена и концентрирана игра ќе ги поминеме и на вториот натпревар, нема потреба од заебанции и егзибиции

Kajgana Shop

На врв Bottom