Фан Клуб: Барселона

Член од
17 март 2011
Мислења
140
Поени од реакции
135
Најсмешно ми беше кога на своја половина Пике,Маскерано си подаваат топка и Роналдо трча ко мува без глава

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
еве кој мисли дека нивните играчи биле подобри и дека тие се морални победници.

DoctorWho напиша:
а за фудбал гледам од 6 години,а иам 16
:nenene:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Честито нека е победава момци.

Добро е што игравме многу претпазливо, очигледно Пеп ја увиде грешката од купот. Плус имавме утакмица дома па немаше потреба да се нападне со сите сили. Стрпливо се чекаше да попиздат играчите на Реал и да направат грешка која што ја направи неандерталецот Пепе. У продужение Меси ги реши. Вториот гол беше ебење, а првиот најголема заслуга на Афелај.

Visca el Barca !
Го делам мислењево, покажа и Пеп тактичка зрелост. Не одеше напред со Алвес и Пике, и затоа немаше никаков простор за Роналдо и Ди Мариа да одат во полу - контри како во купот. Стрпливо се чекаше грешката на одбраната на Реал и тоа се исплатеше на крајот. Браво за Афелај, а за Меси нема што да се трошат зборови. Ете му ги првите голови во полуфинале :))

Се гледа дека кога капитенот е во одбрана, многу постабилна е одбраната, Роналдо никаде го немаше. Уште и Андрес да играше, ќе беше перверзии :)

На реваншот не очекувам ништо посебно од реал, но сепак играчите мора да дадат повторно максимум, стрпливо да се чека гол со кој се ќе биде готово.

И за крај не се замарајте воопшто со навивачите на Реал, не се убедувајте дали имало црвен и слични муабети. Уживајте во победата и смејте се на нивните морални победи :)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
И браво за Пеп, не дозволи пак да биде надмудрен од Мурињо.

B

Beck's

Гостин
i da leka poleka neka go forsira Afelay mesto bavniot Pedro.Se vide Marcelo na duel so Afelajceto :aplauz:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Го делам мислењево, покажа и Пеп тактичка зрелост. Не одеше напред со Алвес и Пике, и затоа немаше никаков простор за Роналдо и Ди Мариа да одат во полу - контри како во купот. Стрпливо се чекаше грешката на одбраната на Реал и тоа се исплатеше на крајот. Браво за Афелај, а за Меси нема што да се трошат зборови. Ете му ги првите голови во полуфинале :))

Се гледа дека кога капитенот е во одбрана, многу постабилна е одбраната, Роналдо никаде го немаше. Уште и Андрес да играше, ќе беше перверзии :)

На реваншот не очекувам ништо посебно од реал, но сепак играчите мора да дадат повторно максимум, стрпливо да се чека гол со кој се ќе биде готово.

И за крај не се замарајте воопшто со навивачите на Реал, не се убедувајте дали имало црвен и слични муабети. Уживајте во победата и смејте се на нивните морални победи :)
Ех да беше и дон Андрес :) Ќе им ги скршевме кичмите.
А за замарањето со црвениот...па нема што да се замараме..
ќе позајмам дел од една изјава од наш коментатор (мислам ракометна изјава беше за 2 минути исклучување).
Тоа не беше за црвен картон, тоа беше за 2 години затвор

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Најсмешно ми беше кога на своја половина Пике,Маскерано си подаваат топка и Роналдо трча ко мува без глава
Леле и кога се налути на крај и си застана и не мрднуваше :):)
Еј кој ЕПИК момент беше тоа.

--- надополнето ---

i da leka poleka neka go forsira Afelay mesto bavniot Pedro.Se vide Marcelo na duel so Afelajceto :aplauz:
Не е толку бавен Педро, колку што Марсело беше цркнат по цело време трчање, а овој свеж и го претрча ко мало дете :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Реков... и во нервоза знае да биде интелигентен, но денес излезе БРИЛИЈАНТЕН. Ме воодушеви смиреноста на играчите на теренот (Пинто се изглупира :)).
Радосен сум што можам да ја следам оваа генерација, предводена од никој друг туку ЛЕГЕНДАТА!

И да, очекувајте го Мурињо со изјава дека нема правда и дека пак останале со 10 на теренот :(

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
B

Beck's

Гостин
abe ja nema taa stabilnost na Afelaj,mnogu nekako ko peperutka stilot koa saka da dribla,i odma znam deka nema da ide nikde :)

Член од
24 септември 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Момци честито победа, а и финале, повеќе од заслужено. Конечно Пеп ја увиде грешката од финалето, Алвес како што видов ниту еднаш не се пресели на противничкото поле и со тоа Ди Марија и Роналдо воопшто немаа простор за игра. Црвениот на Пепе беше сосема заслужен, можеби го толерираа на предходните утакмици,ама денес не.
За мене најголемо разочарување дефинитивно беше Педро. Во последно време неможам да ја поднесам таа негова глума и лежењето на теренот. Афелај изигра три пати подобро,отколку Педро цел натпревар. И да Меси :cuc::cuc:.. нема потреби да се трошат зборови ;) Wembley is waiting us:smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Пике на Твитер: 0-2 en el Bernabeu! Gran resultado! Hemos hecho un paso muy importante! Falta el partido de vuelta en el Camp Nou! Ooooooooohhh!! Moc moc!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Пике на Твитер: 0-2 en el Bernabeu! Gran resultado! Hemos hecho un paso muy importante! Falta el partido de vuelta en el Camp Nou! Ooooooooohhh!! Moc moc!!
Овоа будалава спие на Твитер бе :):)
П.С. Жити се луѓе шо направи Пинто?

Kajgana Shop

На врв Bottom