:nenene:DoctorWho напиша:а за фудбал гледам од 6 години,а иам 16
Го делам мислењево, покажа и Пеп тактичка зрелост. Не одеше напред со Алвес и Пике, и затоа немаше никаков простор за Роналдо и Ди Мариа да одат во полу - контри како во купот. Стрпливо се чекаше грешката на одбраната на Реал и тоа се исплатеше на крајот. Браво за Афелај, а за Меси нема што да се трошат зборови. Ете му ги првите голови во полуфиналеЧестито нека е победава момци.
Добро е што игравме многу претпазливо, очигледно Пеп ја увиде грешката од купот. Плус имавме утакмица дома па немаше потреба да се нападне со сите сили. Стрпливо се чекаше да попиздат играчите на Реал и да направат грешка која што ја направи неандерталецот Пепе. У продужение Меси ги реши. Вториот гол беше ебење, а првиот најголема заслуга на Афелај.
Visca el Barca !
Ех да беше и дон АндресГо делам мислењево, покажа и Пеп тактичка зрелост. Не одеше напред со Алвес и Пике, и затоа немаше никаков простор за Роналдо и Ди Мариа да одат во полу - контри како во купот. Стрпливо се чекаше грешката на одбраната на Реал и тоа се исплатеше на крајот. Браво за Афелај, а за Меси нема што да се трошат зборови. Ете му ги првите голови во полуфинале)
Се гледа дека кога капитенот е во одбрана, многу постабилна е одбраната, Роналдо никаде го немаше. Уште и Андрес да играше, ќе беше перверзии
На реваншот не очекувам ништо посебно од реал, но сепак играчите мора да дадат повторно максимум, стрпливо да се чека гол со кој се ќе биде готово.
И за крај не се замарајте воопшто со навивачите на Реал, не се убедувајте дали имало црвен и слични муабети. Уживајте во победата и смејте се на нивните морални победи![]()
Леле и кога се налути на крај и си застана и не мрднувашеНајсмешно ми беше кога на своја половина Пике,Маскерано си подаваат топка и Роналдо трча ко мува без глава
Не е толку бавен Педро, колку што Марсело беше цркнат по цело време трчање, а овој свеж и го претрча ко мало детеi da leka poleka neka go forsira Afelay mesto bavniot Pedro.Se vide Marcelo na duel so Afelajceto![]()
Овоа будалава спие на Твитер беПике на Твитер: 0-2 en el Bernabeu! Gran resultado! Hemos hecho un paso muy importante! Falta el partido de vuelta en el Camp Nou! Ooooooooohhh!! Moc moc!!
Се тепаше со еден ама не знам кој беше хахаОвоа будалава спие на Твитер бе
П.С. Жити се луѓе шо направи Пинто?