Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Изгледа дедо Венѓо сум бил хехе

Хмм Афелај пред Педро,добро е ова...Ајде со среќа каталонци,да гледаме убав фудбал и со погодок на Меси..
Ајде и сам да се цитирам,знаев дека Афелај добро ќе се покаже и дека Меси ќе погоди,мораше...

Ајде честита победа и пласман во полуфинале,супер одиграна утакмица,рутинирана победа,без повреди ( тутутуту) и картони.Желбата ми се исполни за голот на Меси,супер ќе е и оваа година да стане прв стрелец,3 години по ред.
Многу несигурно играме на првите 15 минути,не знам зошто така е,многу шанси прави противникот,така беше и во Кампот.
Валдес-му нема рамен голман кога е во прашање еден на еден....
Адриано-Кока Кола за Максвел...
Пике-Како да ја заборави Шакира,се враќа на формата...
Маскерано-Супер одигра на стоперската позиција,по снаодлив е од Бускетс на таа позиција а и по брз,јас вака би го играл и следните утакмици...
Бускетс-роден е за ДМ,како само ја крие топката и пресечува акции...
Чави-стандард...
Кеита-браво за него,најмногу од сите трча...
Афелајчо-Се покаже на вистинското светло,се надевам дека ќе има повеќе вакви шанси...
Виља-Што му е на човекот бе брааааааааат,МИЗЕРЕН,освен што не погодува и многу несигурен ми делува при допир со топката...
Меси-не сакам да трошам зборови,се знае...
Милито-Не можи да одигра човекот утакмица а да нема некој кикс,било да примаме од него гол или да се лизне:pos2:,од шо матријал му се копачките којзнае...

п.с:На Меси му треба уште еден гол и да го стигни легендарниот Пушкаш,а сигурен сум и дека ќе го помине...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Капетане среќен роденден и што е можно побрзо да се вратиш да не го гледаме Милито како се влечка по тревана.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Среќен нека му е роденденот на капитенот, едвај чекаме да го видиме на терен.

Има некој прочитано во скоро време било каква информација поврзана со неговата повреда?

Eдит: сега го видов ова...
Puyol quiere jugar la final de Copa

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Среќен роденден Ел Капетано Тарзан.
П.С
Точно 3 години од моето прво мислење.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302

--- надополнето ---

Среќен нека му е роденденот на капитенот, едвај чекаме да го видиме на терен.

Има некој прочитано во скоро време било каква информација поврзана со неговата повреда?

Eдит: сега го видов ова...
Puyol quiere jugar la final de Copa
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/04/13/2439076/barcelonas-carles-puyol-to-make-comeback-in-copa-del-rey

Незнам колку е точно ова

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Арбелоа против Барса:pos2::pos2::pos2:
Леле силување ќе биде.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
Еден пост плус бе......еве веќе два станаа.
Ич не ја сфаќаш играчкава абе :)
За овој пост не ни вреди да се дискутира, и знам дека ти е пишан само за да станиш интересен, ќе ти пишам само за горниот, ако си гледал само два-три натпревара кога играл Арбелоа ќе си можел да видиш дека е исто толку добар во одбрана колку што е и Рамос. Само во напад е тапа, мада тоа нема ни да биде потребно од него против Барса. Впрочем, и самото тоа можеше да го видиш на првото Класико минатата сезона кога Арбелоа играше и Меси не се виде.

R

Rigel Kent

Гостин
За овој пост не ни вреди да се дискутира, и знам дека ти е пишан само за да станиш интересен, ќе ти пишам само за горниот, ако си гледал само два-три натпревара кога играл Арбелоа ќе си можел да видиш дека е исто толку добар во одбрана колку што е и Рамос. Само во напад е тапа, мада тоа нема ни да биде потребно од него против Барса. Впрочем, и самото тоа можеше да го видиш на првото Класико минатата сезона кога Арбелоа играше и Меси не се виде.
:icon_lol: prviot bold- ova e potpolno tocno , dvajcata se bez mozok i aman mnogu se isplasivte :icon_lol:

a za vtoriov bold se nadevam se sheguvas:icon_lol::icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
:icon_lol: prviot bold- ova e potpolno tocno , dvajcata se bez mozok i aman mnogu se isplasivte :icon_lol:

a za vtoriov bold se nadevam se sheguvas:icon_lol::icon_lol:
Не се шегувам воопшто, ти викам за првото Класико минатата сезона кога тепавте 1 - 0, изгледај го тој натпревар и види дали еднаш Меси помина крај Арбелоа. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom