- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Изгледа дедо Венѓо сум бил хехе
Ајде и сам да се цитирам,знаев дека Афелај добро ќе се покаже и дека Меси ќе погоди,мораше...Хмм Афелај пред Педро,добро е ова...Ајде со среќа каталонци,да гледаме убав фудбал и со погодок на Меси..
Ајде честита победа и пласман во полуфинале,супер одиграна утакмица,рутинирана победа,без повреди ( тутутуту) и картони.Желбата ми се исполни за голот на Меси,супер ќе е и оваа година да стане прв стрелец,3 години по ред.
Многу несигурно играме на првите 15 минути,не знам зошто така е,многу шанси прави противникот,така беше и во Кампот.
Валдес-му нема рамен голман кога е во прашање еден на еден....
Адриано-Кока Кола за Максвел...
Пике-Како да ја заборави Шакира,се враќа на формата...
Маскерано-Супер одигра на стоперската позиција,по снаодлив е од Бускетс на таа позиција а и по брз,јас вака би го играл и следните утакмици...
Бускетс-роден е за ДМ,како само ја крие топката и пресечува акции...
Чави-стандард...
Кеита-браво за него,најмногу од сите трча...
Афелајчо-Се покаже на вистинското светло,се надевам дека ќе има повеќе вакви шанси...
Виља-Што му е на човекот бе брааааааааат,МИЗЕРЕН,освен што не погодува и многу несигурен ми делува при допир со топката...
Меси-не сакам да трошам зборови,се знае...
Милито-Не можи да одигра човекот утакмица а да нема некој кикс,било да примаме од него гол или да се лизне:pos2:,од шо матријал му се копачките којзнае...
п.с:На Меси му треба уште еден гол и да го стигни легендарниот Пушкаш,а сигурен сум и дека ќе го помине...