Гоче, Маскерано и Бускетс имаат различни квалитети... Бускетс перфектно функционира во системот на Барселона, најиделен ДМФ за во Барселона, додека Маскерано последните натпревари одигра ОДЛИЧНО, максимално ја искористува шансата која му е укажана . . . Сега неможе Маске да биде стартер на потешките утакмици, многу нормално . . . Со Виљареал веројатно капетанот се враќа, така да Милито ни на крај памет не го ставај. . . Милито може да игра само на вакви утакмици, лесни утакмици ( иако и и денешното играње на Милито, можеше да завршеше фатално за Барселона ) . . . Јас немам спокој кога го гледам Габи на терен, верувам и поголемиот дел навивачи на Блауграна...decki neznam za vas ama jas nekako se uste veruvam vo milito,i sakam da igra i naredniot natprevar vo prvite 11
inaku maskerano kolku i da igra dobro pep ke go forsira buskets
P.S.malku me zagrizuva situacijata so ovie zoltite kartoni
Зошто и двајцата да ги гледаме ( освен капетанот ако не се врати до тогаш ), Кеита ќе игра со Иниеста и Бускетс во средина...^^ нема што да те загрижува,чави си го заврши своето.. сега се во опасност само бускетс и маскерано...меси има 3.
е сеа ако бидиме баксузи па и двајцата да добијат жолти картони со виљареал,со оглед на тоа дека најверојатно двајцата ќе ги гледаме против виљареал заради неиграњето на чави
ај барем чави свеж ќе му влези на шахтар и парче ќе ги напраи
а зошто да не ги гледаме? Барса мислам дека еднаш ја има играно таа варијанта.Зошто и двајцата да ги гледаме ( освен капетанот ако не се врати до тогаш ), Кеита ќе игра со Иниеста и Бускетс во средина...
Да, ја има играно, и лани кога беше Туре играше повеќе пати во тандем со Бускетс, но двајца ДМФ ја загушуваат играта на Барса по дифолт, а Кеита е желен за минутажаа зошто да не ги гледаме? Барса мислам дека еднаш ја има играно таа варијанта.
Маскерано
Бускетс Иниеста
абе муабетов ми беше дека можи и така да почни,ништо да не не изненади.Да, ја има играно, и лани кога беше Туре играше повеќе пати во тандем со Бускетс, но двајца ДМФ ја загушуваат играта на Барса по дифолт, а Кеита е желен за минутажа