Фан Клуб: Барселона

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
На крај ништо нема да продадат од тоа што треба...

Сеуште нема официјално соопштение за отказ, се скрија големите мастермајнди, коваат план, оффф.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Utre kje bil otpusten Setien, a vo narednite denovi kje go prezentirale noviot trener, najverojatno Ronald Kuman.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.405
Поени од реакции
38.921
Ако е точно ова си ебало матер ...

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Ако е точно ова си ебало матер ...
Се надевам сега се заканил за што побрзо управата да вика избори. Штета ќе биде да замине а да не го сруши рекордот на Пеле за најмногу голови за еден клуб

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.405
Поени од реакции
38.921
Се надевам сега се заканил за што побрзо управата да вика избори. Штета ќе биде да замине а да не го сруши рекордот на Пеле за најмногу голови за еден клуб
И јас помислив на ова прво. Обично Меси ги обновува договорите година дена пред истекот, ова лето нема ништо. Единствен шо може да направи притисок за избори е само он. Фан базата секоја малверзација од Бартото ќе ја претрпа, али со идење на Меси ништо чудно да го линчуват на улица.

Готов е типот, ама нема да ме изненади и да си иде Меси, дури тогаш ќе биде крај на ерата.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
И јас помислив на ова прво. Обично Меси ги обновува договорите година дена пред истекот, ова лето нема ништо. Единствен шо може да направи притисок за избори е само он. Фан базата секоја малверзација од Бартото ќе ја претрпа, али со идење на Меси ништо чудно да го линчуват на улица.

Готов е типот, ама нема да ме изненади и да си иде Меси, дури тогаш ќе биде крај на ерата.

Најреално ми изгледа овакво нешто да кажал.​

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Член од
11 октомври 2017
Мислења
434
Поени од реакции
160
Тешко дека ќе дојде Пеп како тренер,поготово не сега,а и да дојде другата година сигурно би бил некој директор,а сега за тренер незнам.......Најповеќе ми оди умот на Пимиента,или Клајверт,Куман и Чави тешко дека би биле,Куман не ја остава Холандија пред Европско нема шанса да дојде,а на Чави треба да му исполнат некои услови,кои Чави јасно ги кажа,а дали ќе има М.... тоа да го направи Барто ќе видиме.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
Куман ако дојде тоа ќе е договор на 3+ години, мада да ја остави сега Холандија ми нема логика. Најверојатно се работи за пробен балон. Јас се надевам еден од Покетино и Чави да е. Ако биде некој Пичмиента или слично турете му кур, ќе биде уште една безгласна буква само.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Куман ако дојде тоа ќе е договор на 3+ години, мада да ја остави сега Холандија ми нема логика. Најверојатно се работи за пробен балон. Јас се надевам еден од Покетино и Чави да е. Ако биде некој Пичмиента или слично турете му кур, ќе биде уште една безгласна буква само.
Покетино не го сакале поголемиот дел од соблекувалната. Чави без нова управа мислам не доаѓа, бидејќи е дел од проектот на Виктор Фонт. Според мене повеќе шанси има Покетино да дојде одколку Чави.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
Покетино не го сакале поголемиот дел од соблекувалната. Чави без нова управа мислам не доаѓа, бидејќи е дел од проектот на Виктор Фонт. Според мене повеќе шанси има Покетино да дојде одколку Чави.
Гомна гомносани брат, нема ништо да бидне, пак истите ќе се и следна сезона со нов покемон тренер.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Поголемиот дел...мислиш Пиќе, Алба и Бускетс.....тој истиот Пиќе што изјавуваше дека прв ќе замине ако треба, за фановите на твитер и форуми да го величат каков господин играч бил, како клубот на прво место го ставал...тој Пиќе што верувам последен ќе си отиде..

Kajgana Shop

На врв Bottom