Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.686
Поени од реакции
22.800
Пред 5 минути пуштија официјално соопштение Дортмунд дека е одбиена понуда на Барселона за Осман Дембеле.
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.624
Поени од реакции
7.758
Штом немало нова понуда сега ќе притискаат преку Дембеле и негова непослушност за да ги натера Дортмунд да се согласат.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
DG4CMKKWsAQOOVm.jpg УЕФА наскоро ќе мора да си превземе сериозни мерки бидејќи ситуацијата со трансферите а и платите на фудбалерите не ми делува одржиливо

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Прегледај го приврзокот 175547 УЕФА наскоро ќе мора да си превземе сериозни мерки бидејќи ситуацијата со трансферите а и платите на фудбалерите не ми делува одржиливо
Тој тренд со масивни плати почна од кај вас и вашите ривали од Мадрид. Уствари сега пржи пошо ви го собраа Нејмар а никој не ви ги прифаќа астрономските суми. Памет за друг пат, со клубови ко ПСЖ/Сити итн итн, клаузули никако и тоа е тоа.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Скај Спорт пишува дека Дембеле летал за Барселона. Сапуницата со Фабрегас говна да јаде за ова што се случува летово. Ама и Дембеле дебилен потег на милениумот, договор немаа никаков он лета за Барселона...изгледа сака цела сезона да ја преседи на клупа ако не потпише за Барселона.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Тој тренд со масивни плати почна од кај вас и вашите ривали од Мадрид. Уствари сега пржи пошо ви го собраа Нејмар а никој не ви ги прифаќа астрономските суми. Памет за друг пат, со клубови ко ПСЖ/Сити итн итн, клаузули никако и тоа е тоа.
Барса, Реал, Јунајтед и слични не го уништија пазарот. Тоа се клубови со приходи од над 600м евра по сезона и тие функционираат како секој останат економски субјект. Она што го упропасти пазарот се клубови како Челзи, Сити, ПСЖ каде што нема правила во финансиите и секоја дупка во билансот газдите ја покриваат од својот џеб.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.586
Поени од реакции
13.953
Така се прави притисок за трансфер, нека гледа Кутињо и нека учи. Со ова ќе ја намали цената, а тоа дека ќе го ставеле на трибини цела сезона се приказни за деца, така самиот клуб има штета и нема друг избор него да го продаде.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.406
Поени од реакции
38.917
Голема мудоња испадна овој Дембеле. :pos: :pos:Во случај ако го потпишат мора да му стават откупна клаузула најмалце 300 милиони, шансите вака да ни прави и на нас се прилично големи.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Голема мудоња испадна овој Дембеле. :pos: :pos:Во случај ако го потпишат мора да му стават откупна клаузула најмалце 300 милиони, шансите вака да ни прави и на нас се прилично големи.
И овој ќе испадне циган, како секој следен тинејџер за кои ќе бидат дадени толку милиони...

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Дембеле ќе биде санкциониран од Дортмунд...така пишува мундо депортиво. Најновите муабети се дека ПСЖ го осигурале Мбапе..Тоа значи дека мора да се ослободат од некој играч. Според медиумите прв на листата е Ди Марија...Уште почудно и не знам колку веродостојно, е тоа што пишуваат француските новинари дека Бартомеу утре има средба со овој од ПСЖ, во Шпанија. Причината можам да претпоставам само. Ако се работи за Ди Марија, тоа е фаќање за сламка, очигледно сите бродови потонале..И искрено не сакам да го гледам во дресот на Барса.. Од друга страна знам дека е искусен и дека со добра дисциплина и тактика, со Меси покрај себе, може да направи нешто..барем за една сезона. Трансфер периодов се претвори во голема комедија, и овие од управата знаат дека си потпишуваат смртна пресуда со ова. Сигурен сум дека ќе се борат до крај да доведат некој квалитетен. Во спротивно ова за нив е КРАЈ

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.406
Поени од реакции
38.917
Они си го потпишаа крајот во моментот кога Нејмар потпиша за ПСЖ. Се што ќе направат сега е замачкување очи, јасно им е дека си одат после мандатот.

Kajgana Shop

На врв Bottom