Многу ќе биди лошо,доколку си замини Алвес..:nesvest:
Не ми се верува да се најди таков офанзивен десен бек,кој ја покрива речиси комплетната десна страна од теренот...
Според мене Дани е убедливо најдобар бек во светот,посебно по лошата сезона на Маикон сезонава...
Сепак,мислам дека ќе продолжи со Барса....ова е игра да издејствуваат побогат договор....
Иако ќе треба добро да се одврзи ќесето,шеиците од Сити нема да бидат стипси и сигурно ќе му понудат огромна сума на пари...сигурно повисока од најдобрата понуда на Барса...
Е сеа,доколку дојди добра понуда од Барса...мислам дека нема да има дилеми...не ми се верува Дани да не сака да продолжи да наступува овде,да гази се пред себе.......
Како и да е,ќе мора да се реши шо побрзо статусот на Дани...огромно е значењето на овај играч,и мора да се направи се тој да остане во Блау Грана...
Околу мечот со гнасите Еспањол..
Искрено,мислам дека ќе биди досега најтешкиот меч сезонава за Барса....:jaj:
Се надевам дека нема да се прими гол,доколку се издржи со празна мрежа...полесно ќе биди...
Барса нема примено гол уште од мечот со Виљареал.оттогаш гол разликата е неверојатна 28-0....:sport1:
Многу лошо ќе биди тие да дадат први гол...:ija:
Доколку им се збрца гол со време,тогаш нема гајле...:zlo:
Да се издржи почетокот,кога ќе бидат најагресивни...после ќе паднат,па на искуство ќе ги добиеме...:party3: