Фан Клуб: Барселона

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.007
Поени од реакции
2.043
За ИНИЕСТА ке има овации секако,он ќе биде величен во Шпанија целиот свој живот.А и бил одличен пријател со Жарке,ќе му се поклонуваат навивачите на Espagnol :p.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
"I can’t do anything about it but I’d like to insist once again that I want to stay here. When I say I want to retire in Barça, I say it with all my heart." - Andres Iniesta Lujan.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
омг сонуев дека губимо 1-0 и тоа мн беден гол примивме од слободен :):) Свашта еј :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.537
Поени од реакции
22.395
^ Ај, нека остане ова сон!:):) А, кој го направи фаулот?:):)

Е, ОВА е веќе нешто што не ми се допаѓа. Агентот на Дани Алвес се сретнал со лица од Манчестер Сити на 29ти, на денот на Ел Петардико.:icon_surp

А, ЕВЕ и една статија што ја потврдува мојата теза дека половина од стартерите на Еспањол се наши продукти, т.е. отпадот од Ла Масија. :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Мораме да бидеме спремни и на најлошото( да си замине Дани), тешко дека ќе најдеме ваков играч како него но јас сум оптимист и верувам дека ќе остане и нема да се продаде како Јаја.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А шо правиме ако си отиде Дани?? Ќе се сликаме догодина:toe:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.537
Поени од реакции
22.395
А шо правиме ако си отиде Дани?? Ќе се сликаме догодина:toe:
Ќе го донесеме соиграчот на Афелај, Ван дер Вил. :toe:
Па, мајкему зошто потпишувавме договори со катарци. Сега ако немаат пари, нека си се фрлат во Средоземното Море и Росељ и целата негова управа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ќе го донесеме соиграчот на Афелај, Ван дер Вил. :toe:
Па, мајкему зошто потпишувавме договори со катарци. Сега ако немаат пари, нека си се фрлат во Средоземното Море и Росељ и целата негова управа.
Ван дер Вил може, ама незнам дали има толкави квалитети за да игра кај нас.
А Дарио Срна шо позиција играше??? Ако играше ко Дани и ако успееме да го измкнеме од Шахтјор ќе биде повеќе од супер.

I

IBIZA SOUND

Гостин
mnogu loso ke e ako si zamine alves
ne veruvam da najdime tolku dobar i istovremeno i tolku voigran igrac na taa pozicija

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Многу ќе биди лошо,доколку си замини Алвес..:nesvest:
Не ми се верува да се најди таков офанзивен десен бек,кој ја покрива речиси комплетната десна страна од теренот...
Според мене Дани е убедливо најдобар бек во светот,посебно по лошата сезона на Маикон сезонава...
Сепак,мислам дека ќе продолжи со Барса....ова е игра да издејствуваат побогат договор....
Иако ќе треба добро да се одврзи ќесето,шеиците од Сити нема да бидат стипси и сигурно ќе му понудат огромна сума на пари...сигурно повисока од најдобрата понуда на Барса...
Е сеа,доколку дојди добра понуда од Барса...мислам дека нема да има дилеми...не ми се верува Дани да не сака да продолжи да наступува овде,да гази се пред себе.......
Како и да е,ќе мора да се реши шо побрзо статусот на Дани...огромно е значењето на овај играч,и мора да се направи се тој да остане во Блау Грана...:cuc:

Околу мечот со гнасите Еспањол..
Искрено,мислам дека ќе биди досега најтешкиот меч сезонава за Барса....:jaj:
Се надевам дека нема да се прими гол,доколку се издржи со празна мрежа...полесно ќе биди...
Барса нема примено гол уште од мечот со Виљареал.оттогаш гол разликата е неверојатна 28-0....:sport1:
Многу лошо ќе биди тие да дадат први гол...:ija:
Доколку им се збрца гол со време,тогаш нема гајле...:zlo:
Да се издржи почетокот,кога ќе бидат најагресивни...после ќе паднат,па на искуство ќе ги добиеме...:party3:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Бразилец е,кога и да е ќе си иде од Барса.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Пуууу ебаго, читам и неможам да се изначитам какви се глупости пишувате бе луѓе. Наместо да се радувате што живеете во оваа генерација, наместо да се радувате што некогаш ќе можете да кажете "Бев фан на Барса во најдобриот период на клубот", наместо да го величите тимот, вие кукате за едни бедни шпекулации кои се однесуваат на наредната сезона... размислете, има многу време до тогаш, многу работи можат да се сменат, многу ќе останат исти...:smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Налетав случајно на рекламава, па решив да ја постиран тука:smir:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Еспањол ќе биде далеку потежок противник од Реал :S Ова ќе биде најголемиот предизвик на Барселона у Ла Лига а не натпреварот против Реал на гости

Kajgana Shop

На врв Bottom