Фан Клуб: Барселона

P

pepito*

Гостин
Не сакам да зборувам предвреме ама во Бразил сите се во шок од трансферов, срање играч го кажуваат. Имаше заебанција дека се собрале на аеродром да видат дали навистина ќе замини тој. Малку се пари, така да нема многу за жалење, ако стварно толку не го бива, Луис Енрике нема да го игра и тоа е тоа. Иначе соработувал со истата агенција преку која ги зедовме Хенрике и Кеирисон, двајца шит играчи што никогаш не заиграа за Барса. Зуби ис мејкинг мани. Бенатија за 25 милиони во Баерн, секоја му чест.
И да, после опоравувањето на Тер Штеген, ако брани пак Браво :tapp: Не велам дека е лош, ама е носен за ЗАМЕНА, германецот треба да биди стандард на гол кај нас.[DOUBLEPOST=1409125298][/DOUBLEPOST]Доста е една минута да погледате, ако ме демантира прв ќе кажам дека сум згрешил, ама трансферов ми мириса на гомно.

Последно уредено од модератор:
Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Не делува баш најпаметно дечково:D,али дај Боже да не демантира, иако нема да игра оваа сезона за Барса мислам...Во врска со Бенатија, Барса да го бараше сигурно цената ќе беше 55 милиони. За толкава цифра се работеше на почетокот на летото кога Барса беше заинтересирана. Нас ни ги пумпаат цените и тоа е факт..Сето тоа се должи на политиката на управата, а Баерн има управа која е крајно сериозна и нема заебанции со нив...И, да некако се разочарав кога видов дека овој анонимус ни е последното засилување за оваа и следната сезона..:facepalm:

P

pepito*

Гостин
Копилево си растура, ама сепак мислам дека Енрике е во право. Деулофеу е страшен индивидуалец, не можи тој да додава пред гол или да се враќа во одбрана цело време како Педро. Најдобро е за него тоа што појде во Севиља и што таму ќе биде прва виолина. Мислам дека никогаш нема да биде успешен во Барса.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Neka go fuziraat so Ramche mozhe i ke ispadne neshto. :D

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Леле ќе се убијам за трансферов еј :tapp: :icon_lol:
Среќа малку пари е па нема да ни удрат голем ремет. Овој Ерменецов у Вардар е Лам за него. Али ај рано е да се збори. :D

P

pepito*

Гостин
И покрај сите трансфери, во нив играчи како Суарез и Ракитич и втората сезона на Нејмар што сигурно ќе биди подобра, највозбуден сум за Лео, ќе издоминира сезонава повторно. :rolleyes:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Цццц не ми се верува дека сите заборавивте. Овој е всушност замена за нашиот прв избор и бек од светска класа Монтоја

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
--------------- Браво ---------------
------ Пиќе ------ Матје ------
----- Раќитич - Бускетс --- Алба
Алвеш -------------- Иниеста -----
---------------Меси ----------Нејмар
-----------Суарез---------------------

Вака одприлика би требало да изгледа формацијата на терен. Суарез на хартија би бил како десно крило, ама ќе влага повеќе у средина со тоа што Алвеш ќе држи таа десна страна, ама затоа пак Раќитич би играл малку подефанзивно заедно со Бускет како би затвориле евентуална дупка. Лево си се знае, Алба - Иниеста - Нејмар. Меси и Суарез ќе се погрижат најмногу сезонава за освојувањето на тројната круна. :pipi:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Максвел, ебате погодениот :D
Иначе, немојте да мислите дека трансфер-пазарот за Барса е завршен. Јас ви гарантирам дека не е. Останува сеуште работа, на пример, Сонг треба да се продаде. :icon_lol:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Е добро де, ама не ни беше дрво како Чигрински :D

Kajgana Shop

На врв Bottom