P
pepito*
Гостин
Не сакам да зборувам предвреме ама во Бразил сите се во шок од трансферов, срање играч го кажуваат. Имаше заебанција дека се собрале на аеродром да видат дали навистина ќе замини тој. Малку се пари, така да нема многу за жалење, ако стварно толку не го бива, Луис Енрике нема да го игра и тоа е тоа. Иначе соработувал со истата агенција преку која ги зедовме Хенрике и Кеирисон, двајца шит играчи што никогаш не заиграа за Барса. Зуби ис мејкинг мани. Бенатија за 25 милиони во Баерн, секоја му чест.
И да, после опоравувањето на Тер Штеген, ако брани пак Браво Не велам дека е лош, ама е носен за ЗАМЕНА, германецот треба да биди стандард на гол кај нас.[DOUBLEPOST=1409125298][/DOUBLEPOST]Доста е една минута да погледате, ако ме демантира прв ќе кажам дека сум згрешил, ама трансферов ми мириса на гомно.
И да, после опоравувањето на Тер Штеген, ако брани пак Браво Не велам дека е лош, ама е носен за ЗАМЕНА, германецот треба да биди стандард на гол кај нас.[DOUBLEPOST=1409125298][/DOUBLEPOST]Доста е една минута да погледате, ако ме демантира прв ќе кажам дека сум згрешил, ама трансферов ми мириса на гомно.
Последно уредено од модератор: