Кауцијата е 20 милиони долари.
абе ајдеКауцијата е 20 милиони долари.
Јас знам кој очекуваше. ElNinhoРоура потврди дека Тито ќе биде на клупата на мечот со комшиите. Незнам дали некој очекуваше да се врати толку брзо
по којзнае кој пат е: Ви реков.Јас знам кој очекуваше. ElNinho
Иначе, веста многу ме радува.
Како мислиш ќе се повлекува? Од што? Моментално нема никаква улога, порано беше почесен претседател на Барселона, ако мислиш за позицијата тренер на Каталонија, да.по којзнае кој пат е: Ви реков.
многу ги пумпате работите некогаш непотребно, први сте за тоа, мора да си признаете.
Туку, точно е дека Кројф ќе се повлекува? Ако отиде тој отиде и Барса. Ма да не верувам, до крај ќе остане тој.
Лошо си прочитал сигурно. Неколку пати Абидал потенцираше дека сака да ја заврши кариерата во Барса.Веројатно ке го пуштат да изигра 1 утакмица пред да замине во Франција. Колку што прочитав таму била неговата желба да ја заврши кариерата
А, со оглед на тоа што на крајот на оваа сезона ќе има веќе 34 години, можно е и да ја заврши кариерата во 2013та(или да изигра уште една сезнона во Барса), без разлика што се работи за одбранбен играч(кои обично прават подолга кариера). После 2та хируршки зафати, можеби најдобро е Абидал да размислува за пензионирање од активно играње, а нормално од клубот да му се даде некое почесно место во клубот(директорско место или пак работа со младите играчи).Сторијата беше дека сака да замине во некој мал клуб во Франција (не овие што конкурираат за титула како ПСЖ, Лион и др.
Како и да е не верувам дека ќе ја заврши кариерата во Барца мислам дека има договор до крајот на оваа сезона.