Фан Клуб: Барселона

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Каква подршка за Виља од трибините! Се гледаше дека и соиграчите го поржуваат, Меси неколкупати се обиде да го проигра Виља иако имаше други подобри опции. Не знам што ќе се случи до крајот ама мислам дека Виља би заминал само во случај ако дојде Нејмар!
--- надополнето: 16 декември 2012 во 23:00 ---

Знам дека октопод го викаат ама ние во фан клубот му дадовме прекар Трајче, сега од нас, од мене барем заслужува да го викаме доктор!
читнав некаде како Агуеро бил незадоволен во Сити и како овие го сакале Вила за замена, не е лоша идејата трампа Агуеро-Вила, доколку веќе си заминува секако.. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206
Како сега рекордот бил на Милер па Меси го сруши и одеднаш Меси не е рекордер туку некои си копуци од немај каде?? Бтв Виља на лето иди кај нас :cool::icon_lol:

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Како сега рекордот бил на Милер па Меси го сруши и одеднаш Меси не е рекордер туку некои си копуци од немај каде?? Бтв Виља на лето иди кај нас :cool::icon_lol:
А кој сте вие ?

Нека стави некој видеото со тој дечкото на крај што му трчаше во прегратка на меси.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Vilanova: "The work Busquets is doing is spectacular. He's the best player in the world at his position, and he has still margin to improve"

Иначе дипломатски одговори за Виља :cautious:

Vilanova: "Villa starting on bench? It wasn't easy to pick a starting line-up. I thought David could help us in the second half, and he did"

Kajgana Shop

На врв Bottom