Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Малово ја раситни и 90-ката...
Рутинирана победа

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас стварно мислам дека дојде време за кикс.
Додека Меси има шанси да го зголемува рекордот Барса нема шанси да киксне.Сега испаѓа она ‘‘после војната сите се генерали‘‘ ама истово мислев и прееска да ти го пишам само нејќев да правам малери. :)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
После прво полувреме незаслужено во водство, после второ заслужена победа.

Браво.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Најдобрата полусезона од кога ја гледам Барса, доминираме оваа сезона. Поголема минутажа за Виља не е фер ова. Адриано е играчиште.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
За тоа што Бускетс го прави на теренот слободно може да му дадеме нов прекар кој ќе го замени тој прекар што му го дадовме на почетокот, место Трајче, Бускетс е Доктор!
Прекарот му е
Оctopus of Badia

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Каква подршка за Виља од трибините! Се гледаше дека и соиграчите го поржуваат, Меси неколкупати се обиде да го проигра Виља иако имаше други подобри опции. Не знам што ќе се случи до крајот ама мислам дека Виља би заминал само во случај ако дојде Нејмар!
--- надополнето: 16 декември 2012 во 23:00 ---
Прекарот му е
Оctopus of Badia
Знам дека октопод го викаат ама ние во фан клубот му дадовме прекар Трајче, сега од нас, од мене барем заслужува да го викаме доктор!

2

~2A

Гостин
Со приклучокот на програмата Прајм ќе си продолжам да гледам шпанско како и порано дури беше на Алфа.
Денешнава утакмица беше феноменална,добри акции,проигрувања,дупли пасови и сл.
Барселона како и секогаш доминантна,Меси незапирлив,но сепак играва ми изгледа поразлична за разлика од Пеп.
Порано каде каде да се осудиш да пуцниш надвор од 16тик :icon_mrgr:,а сега... глеај ГОЛЧИШТЕ! :vozbud:
Честитки,едноставно сезонава сте незапирливи.

Kajgana Shop

На врв Bottom