Фан Клуб: Барселона

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Што е со муабетов со Бускетс ај некој нека ми објасни ме мрзи да читам :icon_mrgr:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Jas rekov deka ne izigra dobro protiv Sevilla, deka poveke go preferiram Song i Mascherano .Potoa trgna muabetot za Buski .:D
Ааа па добро нормално е да има промена во форма од натпревар во натпревар. Бускетс е супер играч барем за мене. Сонг треба уште да се покажува, ама дефинитивно за стопер не е . Маске има партии кога блеснува :)

R

Rigel Kent

Гостин
Ааа па добро нормално е да има промена во форма од натпревар во натпревар. Бускетс е супер играч барем за мене. Сонг треба уште да се покажува, ама дефинитивно за стопер не е . Маске има партии кога блеснува :)
Mislev za DMF pozicija na Song , izigra eden natprevar koga bese zamenet Busquets .:)

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
кога сме веќе кај бускетс..на фц барцелона балкан фанс имаше тема за бускетс и имаше "навивачи" кои коментираа за бускетс дека глумел и слично..еве коментар кој ги акна од земја сите :D

Jednostavno je on "obilježen" kao glumac, jer igra za Barcelonu, koju mrze svi koji ne navijaju za nju. A navijači Barcelone, nažalost, budu pod uticajem mnogih medija koji su jedva dočekali da Busquets padne, pa da naprave top priču od toga. Žalosno je što pamtite ga kao glumca, a ne kao genijalca na terenu.

бтв. белив ит ор нот,коментарот е од припадничка на понежниот пол :)
шејм он ју гајс :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Поради повредата на коленото со која се здоби на натпреварот со Севиља, Тиаго ќе пропушти дури 11 натпревари на Барселона.

Бенфика, Реал Мадрид, Депортиво Ла Коруња, Селтик, Рајо Валекано, Селта де Виго, Селтик, Мајорка, Зарагоса, Спартак Москва и Леванте.(n)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.586
Поени од реакции
22.530
Новинар:"Дали се гледаш како тренер на Барселона еден ден?
Пике:"Нее човекуу, тоа ќе бидат Чави, Иниеста или Пујол. Јас ќе бидам претседател"

Новинар:"Во стилот на Лапорта или Росел?"
Пике:"Во стилот на Пике секако.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
aj edno prasajne.. koja spored vas od ovie bese najaka kombinacija vo napadot(spored ubavina vo igrata,goloj,najuspesna statistika i sl.) gledam na fan klubot na barca najmn gi forsiret prvive 3, no spored mene e 6

Kajgana Shop

На врв Bottom