Фан Клуб: Барселона

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ајде сите лански киксови почнуваме да ги претвараме во победи само така се освојува првенство

Колку е слатка победава само уште повеќе кога ја гледаш заедно со навивач на Реал од Зад Рид

ПС :

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
еве шо изјавил дегенерикот Порќе ...
Стоичков:" Моу ми кажа дека јас сум единствената личност во Каталонија што не сака да ја види мртва".
овој полека полека, чекор по чекор почна да полудува. уште малку и ќе го пратат во зоолошка

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Fabre MOM....Jas bev toj sto najmnogu go kritikuvase i pisev postovi deka nikogas nema da go biva vo Barca.Uste mislam taka,no vecer izigra zverski.Mozebi Tito treba da mu dade specijalna uloga,da sutira od daleku......
Veke ne mozam da go gledam Sancez kako igra za Barca,ima momenti koga najmnogu go mrazam a ima momenti koga mi paga zal za do kakvo deredze e dojden.ALOOOOOOOOOOO covek igra krilo vo Barcelona i da ne mozes da dribles eden protivnik i koga ke primes topka da nemas idea sto da napravis e CUDO......
Definitivno treba da pocne Villa da igra od 1 minuta a Sancez da bide rezerva.Nisto ne pravi covekot,prima topka,vraka nazad......
Inace fenomenalen bese i Messi so dvata odlucuvacki asistencii....
Odbrana ni e kasa popara,ako igraat ova duo protiv RM na*bavme......
Xavi bese nesto izguben deneska......
Fabre MOM no mnogu zasluga ima i Tito,ima muda da pravi ludi potezi a mecot go zavrsivme so 5 napagaci.....
Cestito pobeda....

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Леле што сум пропуштил...од плачењава на форумов помислив Тиаго со рака дал гол а тоа на средина на терен да било. Ич да не ве боли тулето, ѓубрињата лани требаше 30 поени помалку да имаат ако ги сметавме грешките на судиите па никому ништо, уште се радуваат на титулата. Не го видов црвениот го нема во клипот постиран горе, а и не ме интересира. 2-3, доминацијата продолжува :icon_lol:

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Stoperi a i DMF bea Song i Mascherano , nasekade na teren gi imase :)
i zatoa dva kiksa od koi primavme golovi pravea, prvo od maske, drugiot koga song ne sakase da mu se priblizi na negredo. daleku od toa deka buski bese dobar vcera, ama covekot ednostavno nema los natprevar, ima prosecen, dobar i nadprosecen. koga rabotata na DMF ke stane vidliva, togas naebavme (kako vcera so maske i song), kako sto pominuva vremeto buski mi stanuva najomilen, covekot e genij.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Иниеста, Адриано и Пујол добиле зелено светло од медицинскиот тим и ќе му бидат на располагање на Тито за натпреварот против Бенфика. Иако мислам дека Иниеста и Пујол нема да влезат на тој натпревар.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Иниеста, Адриано и Пујол добиле зелено светло од медицинскиот тим и ќе му бидат на располагање на Тито за натпреварот против Бенфика. Иако мислам дека Иниеста и Пујол нема да влезат на тој натпревар.
И најпаметно е Пујол да не влезе да не се ризикува со повредата пред Ел Класико
Макар тоа значело и пораз на Барселона (тешко дека ќе се оствари, бидејќи и Бенфика е далеку од ланската форма) има после уште 4 натпревари да се надополни тоа.
А Ел Класико несмее да се изгуби, а реално ако играат Маске и Сонг штопери тешко нас ќе биде.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
^ Незнам зошто али мислам дека и Пике ќе биде спремен за Ел Класико.

А ако играме со Маскерано и Сонг како тандем би било самоубиство, сигурен сум дека Тито го знае тоа.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
^

А ако играме со Маскерано и Сонг како тандем би било самоубиство, сигурен сум дека Тито го знае тоа.
Маскерано и Пујол ако не е опоравен Пике би било супер според мене

Kajgana Shop

На врв Bottom