Фан Клуб: Барселона

R

Rigel Kent

Гостин
Site se trudea, Busquets bese nevidliv na terenot (vo odreden moment se zaprasav koja e ulogata negova vo timot ???), a Dani imase najlos natprevar dosega od koga e vo Barca.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Маршалот типува трипува? Покрај лабава одбрана, го вади Бускец, го вади и Алвеш. Лудило. Лудилото се исплаќа.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Помеѓу Меси и Виља нема никаков проблем, медумите само ја пумпаат работата. Оваа сезона ја имаме таа спортска среќа се надевам ќе трае и ќе се појавува кога ќе биде потребно. Инаку Фабре заслужува да му мавнеме по една клоца да бидеме реални. Имаше контакт ама немаше таков удар да се клати толку.
Санчез време е да седне на клупа.

Одбраната ни е промаја а економскиот потпретседател дава изјави дека во случај на итност ќе се купи играч во зимски преоден рок. Браво секоја чест :facepalm:
Не би рекол дека е среќа.Би рекол Тито има големи ташаци(75 мин некаде) фрли се на една карта(3-4-3) од кој назад беше само Сонг,другиве сите напаѓаа и интересно не се изгубија во просторот(сите имаа дефинирана позиција-ова ептем ме радува,за разлика од лани каде се губеа,не знаеа кој каде се наоѓа).
Се осеќаше после 80 мин дека голот на Севиља виси и дека се чека само мала пукнатина.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не би рекол дека е среќа.Би рекол Тито има големи ташаци(75 мин некаде) фрли се на една карта(3-4-3) од кој назад беше само Сонг,другиве сите напаѓаа и интересно не се изгубија во просторот(сите имаа дефинирана позиција-ова ептем ме радува,за разлика од лани каде се губеа,не знаеа кој каде се наоѓа).
Се осеќаше после 80 мин дека голот на Севиља виси и дека се чека само мала пукнатина.
Кога пишувам среќа мислам на тоа дека со тоа фрлање на една карта оваа сезона ни оди. Лани и Пеп знаеше да фрли се на една карта па само кружевме околку шеснаесетник, оваа сезона реализираме и правиме пресврти.:)
А дека Тито има муда има дефинитивно. Ладен е како шприцер маршалот :icon_mrgr:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
јас па ја гледав во кафич и сите други од страна шо гледаа беа против барса :pos: на крај кога направија пресврт, ќе умреа од нервоза, а ја си се радувам и се смешкам :pos:

бек он топик, тоа на Фабре не му требаше, али било шо било, и раката на Тијаго можеби требаше да биде топка за Севиља.
се на се ова ми се свиѓа. шо даваме голови кога губиме. лани во вакви утакмици ич немавме среќа. сега одбраната ни е промаја, ама затоа реализираме шансите. ете го Виља царот, се враќа во форма. вака од клупа кога влезе е многу по ефективен
и за крај, ете го плукавте Фабре, ви затна сега муцката :) плукајте вака уште и по Санчез, и он да се врати во форма :D

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
David Villaaaaaaaaa :D друго нема што да кажам,Цеск одличен со 2 гола,само ќе се прашам дали ќе му текне на Тито дека треба да го остави Санчез на клупа,дека не можам веќе да го гледам,а дојде до топка не пробува да направи нешто туку ја враќа цело време до Алвес.. се надевам дека ќе се поправи и тој и дека ќе го гледаме и него во најдобро светло :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
и за крај, ете го плукавте Фабре, ви затна сега муцката :) плукајте вака уште и по Санчез, и он да се врати во форма :D
Тоа е како терапија делува тој метод на критика, мрчевме за Фабре два гола даде, мрчевме за Тељо ора по лева страна, мора уште Санчез да го средиме, не се трпи тоа неговото. :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Тоа е како терапија делува тој метод на критика, мрчевме за Фабре два гола даде, мрчевме за Тељо ора по лева страна, мора уште Санчез да го средиме, не се трпи тоа неговото. :pos:
Ти незнаеш протв Бускетс тука кои походи беа :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Против Бенфика у вторник сакам да го видам Монтоја на местото на Алвес. Катастрофална партија имаше вечерва Дани во која беше кривец за двата гола. Како само бранеше и како се постави за првиот гол уште не ми се верува. Нека одмори малце.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Е ова не ми се допаѓа :mad:

Official: Thiago has a knee injury, more tests later

Не можеле вечерва да му направат тестови бидејќи имал голема болка.

Kajgana Shop

На врв Bottom