Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.584
Поени од реакции
22.530
После заедничкиот ручек, Меси и Тиаго си ги помешаа колите. :icon_mrgr:
Дали било само ручек, или мавнале по некоја чаша со ручекот, не знам баш. :icon_lol:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Rosell: "With my head, I'd go for the new stadium. With my heart, I'd stay in the Camp Nou. The debate has started, the members will decide"

И јас исто. :(

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.584
Поени од реакции
22.530
А, зашо му е нов стадион? Или прорачнунал дека ќе биде во плус на некој начин(можда криминал). САНДРО ЛОПОВЕЕЕ!! :icon_mrgr:
--- надополнето: 28 септември 2012 во 01:25 ---
А, мислам дека никој не спомна дека ќе се гради и нова спортска сала(Палау Блауграна) или ќе се реновира веќе постоечката. Тој зафат би коштал околу 100 милиона.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хмм не знам што се подразбира под реновирање на Камп Ноу, има некој план како би требало тоа да биде или не?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ја и со глава и со срце би идел само со реновирање на Кампот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
АМа ако имате реновирање на кампот, додека трае реновирањето стадионот ќе биде со намален капацитет, зошто ќе има трибини на кои ќе се работи, иако би се работело на зголемување на капацитетот. Намален капацитет = намален профит. Вака додека градат нов, кампот ќе си збира гледачи во фул капацитет, тоа мислам дека ги кочи иначе кој нормален би сакал да се сели од таков историски стадион.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Како што изјави еден од управата ( не ме фаќајте за збор кој беше ) Кампот во ваква состојба би издржал уште максимум 10 години. Колку е точно незнам, но сепак треба да се земе во предвид дека не е нов стадионот. Инаку не постојат пари на светот што би можеле да ја купат историјата која се испишувала на тревата на Камп Ноу.:)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Референдумот ќе одлучи, се зависи и дали Лапорта ќе сака да се кандидира пак. Тука на сцена би стапиле и лоби групите на Марк Ингла и Алфонс Годал кои се против Росељ. Сигурно ќе има две струи една за Кампот другата за изградба на нов.
Мене ми е чудно од кај ќе најдат толку кеш. Палау Блауграна ќе чини 100 милиони, новиот стадион 600 милиони тоа се 700 милиони. Росељ е луд тип. Или со овие проекти ќе обезбеди нов мандат или ќе го јаде на гласање.

П.С Куенка до кога ќе биде повреден ???

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Референдумот ќе одлучи, се зависи и дали Лапорта ќе сака да се кандидира пак. Тука на сцена би стапиле и лоби групите на Марк Ингла и Алфонс Годал кои се против Росељ. Сигурно ќе има две струи една за Кампот другата за изградба на нов.
Мене ми е чудно од кај ќе најдат толку кеш. Палау Блауграна ќе чини 100 милиони, новиот стадион 600 милиони тоа се 700 милиони. Росељ е луд тип. Или со овие проекти ќе обезбеди нов мандат или ќе го јаде на гласање.

П.С Куенка до кога ќе биде повреден ???
И мене ме занима болдираното, ништо не сум прочитал за него у последниве месеци, ни трага ни глас до кај е со повредата..Ако има некој инфо нека сподели.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Го запираат Трпе џандари на автопат пијан-ѓон и едниот
џандар му вика:
- Возеше над дозволеното - казната е 350 евра, имаш алкохол во крвта - за тоа се зима возачка и постојано ја газеше полната линија- тоа се 10 поени! Шо правиме сега?!?
Трпе мртов-ладен:
-Еве ти 400 евра почасти се таман и ти нешто, мене парите не ми се проблем, спијам на милиони...
Полицаецот:
-А возачката ?!
Трпе пак опуштено:
- Еве ти земи ја, уште утре ќе ми ја вратат, началникот ми е како брат...
Полицаецот:
-А шо праиме со 10те поени?!?
Трпе:
- Па не знам, дај му ги на Реал Мадрид нив највеќе му требаат..

Kajgana Shop

На врв Bottom