Фан Клуб: Барселона

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Никој друг освен Нејмар. Фали циркузант во тимов реално. Не личи ова, кога немаме Бразилец во напад.
Ромарио, Роналдо, Ривалдо, Роналдињо....

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Зашто се плашите дека ако дојде напаѓач ќе се сруши целиот концепт на игра. Барањето да дојде напаѓач го подржува и Кројф. Едноставно на бункер тактика ние сме слаби, кој тренер на противничка екипа ја постави таа тактика на Барса црно и се пишува. Нејмар има супер потенцијал, верувам дека со Меси во Барса ќе стане феноменален играч, но нас ни треба висок и јак кој знае да игра со глава во воздушни дуели, без таков напаѓач кој ќе ја разбие одбраната ние само ќе си кружиме со бесконечните додавања пред гол. Но како што кажа некој и поназад потребно е играч кој ќе биде џокер и ќе влага од клупа, а тоа тешко да се нафати некој.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
^
Епа да ја продолжиме традицијава.....Бразилец, ама името на Р да му почнува :)
Ke mu go smenime imeto na Nejmar,ke go vikame Rejmar i zavrsena rabota:D...
Sala na strana,Nejmar ni treba kako opcija razlicna od ova sto denes go prikazuvame.Odnosno moze da ja igra ovaa igra no i sosema razlicno od nasata filozofija.Ete toa e potrebno za bunker timovite,a ne visoki topki so centralen napagac od tipot na Llorente...
--- надополнето: 5 септември 2012 во 16:59 ---

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Kako piše "Daily Chronicle", kraljica popa, Madonna, je ove sedmice sletjela na aerodrom u Buenos Airesu, ali je njen dolazak prošao gotovo neprimjećeno, jer je u tom momentu na areodromu bio kralj nogometa, Leo Messi.
Лео мајстореееее....:icon_mrgr:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Kako piše "Daily Chronicle", kraljica popa, Madonna, je ove sedmice sletjela na aerodrom u Buenos Airesu, ali je njen dolazak prošao gotovo neprimjećeno, jer je u tom momentu na areodromu bio kralj nogometa, Leo Messi.
Лео мајстореееее....:icon_mrgr:
Чудно, не ја извајла цицката за да привлечи внимание :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Еве Капитенот која слика објави на фејсбук:

Капитенот ја пробува маската, вели дека не се чуствува удобно во неа, но до крајот на неделава ќе се прилагоди на неа. (y)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Во однос на маската имаше интересент твит од Пике кон Пујол.

Tw Pique (to Puyol): "I see you're training with a mask!! Nobody told you carnival is celebrated in February?:ROFLMAO:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Колку се само овие двајцава ретардирани тоа е страшно нешто:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom