Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Те сфаќам шо сакаш да кажеш, те разбирам и јас го приметив тоа.....некак играа, ама како да не сакаа гол да дадат, како да е втора утакмица, а во првата сме тепале.
Фалеше нешто во играта, ама во второ беше се перфектно освен Санчез кој никаде го немаше цел меч. Од наредната утакмица Виља или Афелај оти живци ме фаќаат, Афелај злато играч седи на клупа, овој неможе чоек да помине - прва постава игра.
Виља да на место Санчез ( ако е 100 % спремен,тоа само докторите и Тито знае) но Афелај никако.
Со оглед на тоа што е втор официјален натпревар за оваа сезона,премногу сум задоволен од играта па ајде да речам и од резултатот....
Говедо,како го собра а покажува на рамото....

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде нека ни е честито победата и првата победа на Виланова како тренер во Ел Класико..одлична игра во текот на целиот меч,освен глупоста која ја направи Валдез и наместо на реваншот да идеме со 3:1,идеме со 3:2 поради глупоста на Валдес,се надевам дека после овој меч ќе се свести малце и нема да прави вакви глупости..
ИНИЕСТА :cuc::cuc::cuc::cuc: моментално нема подобар играч :cuc:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сите многу го потценувате Афелај, а дечкото е супер.
Лани не играше поради повредата, ама годинава само ако добива шанса ќе ве демантира сите. Јас барем одсекогаш него го преферирав пред Санчез.
И да Тељо денеска направи неколку дриблинга, не изигра лошо иако веќе напињаат со форсирањето негово. Пак ќе кажам не изигра којзнае колку лошо, ама неколку пати рамос или Арбелоа го фатија на искуство и така му ја земаа топката.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.583
Поени од реакции
22.530
Прво и најважно. Покажавме повторно(иако го знаевме тоа) кој е најдобрата екипа во светот и кој е подобар во Ел Класико. Повторно ги победивме, не само резултатски, туку ќе се осмелам да кажам дека конечниот резултат и не ја отсликува најубаво состојбата на теренот. Ако имаше правда во фудбалот, ние ќе победевме најмалку со 2 гола разлика. Но затоа ние го имаме Валдес, а тие Касиљас..
Иниеста :cuc:
Валдес :facepalm:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Еве ви оцени и коментари за играчите - Линк
Една чудна слика кога се врти насекаде. Карате потегот на Бускетс:pos:

What exactly is Sergio Busquets up to in this photograph from last night’s game against Madrid? Is he practicing his karate skills?

Tw Alves: "Great win, great job today!! We hope to be at this level in teh return game!! Have all a beautiful night!!

Vilanova: "Pique went forward a lot this game? It's part of his game, I don't think he did it more than in the past.
Нешто што дефинитивно треба да се промени и да си ја фати неговата позиција.

Vilanova: "Madrid got a too big reward for the way they played? No, they have talented players, they can score from few chances."

Vilanova: "I think we played a good game, we had control most of the time, against Madrid you can't expect not to give away chances."

Mourinho (coach Madrid): "The first goal of Barcelona was a big mistake by the linesman, that's it.

ете го пак мрчи:facepalm: Добар е Тито и во однос на новинари, ја има онаа доза на ладнокрвност што ја имаше и Пеп.
--- надополнето: 24 август 2012 во 10:44 ---

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Дај не го цитирајте компексашов тука.

Вчера заборавив да пишам. Не ми е јасно кој го измисли „модерното бранење на корнери“, каде што нема 2ца играчи на статива? Па вчера да имавме таму играч, Роналдо сигурно немаше да даде гол.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победата, штета требаше да биде поубедлива бареме со 2 гола, али Валдес ја утна работата па не е нова година да дели подароци(голови), стварно ме изнервира, од спротивната страна имаме голман кој спречи да не примат усте некој гол, а овој им пружа шанса која се реализираше со гол.
Со 3-1 слободно ке кажев дек е крај на приказнава мада вака 3-2 сеуште не е завршена работата.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
абе се знае кој е најдобриот напад кога се сите 100% здрави и прави - меси, виља и педро... класика.... ни санчез, ни афелај, ни цеск како лажна деветка, ни телиња ни прасиња

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
James Harden@JHarden13
Hey @DaniAlvesD2 what's up?! I'm in Barcelona w @NBA_Spain and I heard about your beard! Why'd you shave it? Could've been beard bros...

:pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Остајте го детето бе, не е лесно поради играч од твоја екипа да паднеш на ливче :)

Kajgana Shop

На врв Bottom