Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Neymar (Santos): "It's very simple. Messi's the best in the world, no discussion. If he has a bit of space, he does what he wants"

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Нејмар сигурно дома во соба има излепено постери од Меси и има мал храм и му се моли на него. Меси богу фала ти што живеам во твое време, О богу натерај го Росељ да ме купи да играме заедно, и те молам стариот (Пеле) да не ме замара со изјави кога ќе потпишам :pos:

Толку од Т.Силва и добро е што не се истрча Росељ да искешира толку безобразна сума на пари. Арапиве мамата му ја е*аа на фудбалов (n)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Шо е со Силва работава?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Шо е со Силва работава?
Со очекува деновиве да потпише за ПСЖ цена 50 милиони евра, плата 9 милиони годишно, Арапот си исполнува желби. Во Милано започнува акција за собирање на 10.000 потписи да не се продава.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Со очекува деновиве да потпише за ПСЖ цена 50 милиони евра, плата 9 милиони годишно, Арапот си исполнува желби. Во Милано започнува акција за собирање на 10.000 потписи да не се продава.
Ја па викам отишол и овој во Сити :)
Ништо луѓе како и да ја свртите работава мора да се земе дефанзивец, можда немора да биде од рангот на Силва, ама некој мора. Сега да си поиграм малку менаџер ама Кјаер отсекогаш ми бил ѕвер од играч. Човекот не успеа досега да заигра во голем клуб и да се покаже којзнае што, ама од тоа што го имам гледано стварно има надеж во него.
А освен него мометално на пазаров друг не ми се верува да може да се купи....Хумелс го продолжи договорт, Силва во ПСЖ....така да ако некој од Барселона го чита фоурмов од мене препорака е Кјаер :):pos:

P

pepito*

Гостин
Бразилецот Деде oд Васко да Гама е најдобра опција, чудно ми е како никој освен Милан досега не се заинтересира за него. Денеска на спорт.ес излезе статија во која е спомнат како опција и супер ќе биде доколку се оствари трансферот.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.731
Поени од реакции
22.892
Neka zboruvaat se i sesto, neka go osporuvaat, pa neka go i plukaat. Ama, fakt e deka poveketo treneri(na top-ekipite) ne mozat ni da go sonuvaat ova. :cuc:
I koga objavi deka si zaminuva od Barca, polovina Evropa se zatrca po Pep. :)

P.S.
Inaku, agentot na Tito vo momentot se naoga vo prostoriite na klubot, kade sto go dogovaraaa dogovorot koj Tito treba da go potpise. :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Пред неколку минути заврши состанокот кој траше 3 часа помеѓу Josep Maria Orobitg агентот на Тито и Зубизарета, Тито ќе остане до 2014-та год. Веројатно во петок ќе има прес и негово претставување.

Видео

виа Canal Barca

Тимот му се заблагодари на Пеп, секој со своја порака

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Леле како се разбираат Иниеста и Алба на левата страна како да играле цел живот заедно.Очекувам негов трансфер што е можно најбрзо...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Абе Иниеста почнал многу често да шутира надвор од шеснаестерец, или така ми се причинува на овие две утакмиц на Евроспково ? И тоа со двете нозе. Одлични 2 шута извади со лева нога. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom