Фан Клуб: Барселона

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Заборави да до додадеш и стадионот,курвите на Силвио и моделите на Галијани,исто така и сите ебачи на Барбара.
Срам да ти е ајвару еден,чорапите цел живот да ти смрдат на скисната зелка,кромид еден драчевски!
Дефинитивно, од луѓе како тебе, државата ни отиде .... Засрами се !!!!

Да убаво кажав, Алкантара вреди злато , Алкантара е иднината, тек следните години ако се се одвива како што треба ќе дознаеш кој е Тиаго Алкантара ....

btw Стварно речникот ти е феноменален, немам зборови ....

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
За утре:

Пинто​
Монтоја Маскерано Пиќе Адриано​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Педро Меси Алексис​

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Момци, вечер финалето, последниот натпревар под водство на Гвардиола, да го испратат момците како што доликува, со уште една убава победа и уште една титула зад неговото име, 14-та титула во неговата ера, 79-та официјална во историјата на Барса.

Pep's press conference;
Guardiola: "Will be away from the game for a while, need some months to recharge. If after that a club can seduce me, I'll coach again."
Guardiola: "Becoming a pundit now? I am not considering that. I couldn't compete with you, guys... (smiles)"
Guardiola: "The worst thing about my time at Barcelona have been the diseases and injuries. All the rest have been good things."
Guardiola: "Congrats to Chelsea, that generation of players, with Cech, Drogba, etc deserved to win a Champions League."
Guardiola: "They changed the pitch 2 or 3 days, it can't be in perfect conditions. Guess it'll be a handicap for both teams."
Guardiola: "After the Chelsea game, I told Tito he would be offered to become head coach. I encouraged him and said I would be by his side."
Guardiola: "In November, Zubizarreta said he thought about Tito if I would leave. I said I thought it was a great idea."

И 2 реченици на Мартинез.
Javi Martinez (Athletic): "Messi is the best player in the world and in the history of the game."
Javi Martinez (Athletic): "This is a nice opportunity to win a trophy against the best team in the world. Beating them would make us proud."

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Вечер е финалето, лимитот ми е поминат на нетов телеком мамицата. Чекам од вас последнава утакмица на Пеп да ми ја дадете со линкче од торент :)

Со среќа нека им е, верувам дека ќе го освојат ова ќе биде за Пеп.

Visca el Barca !!!

Чави со капитенската вечер(y)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Вечерва од 10 сите пред ТВ, уклучено Спортклуб и мора да се победи и тоа убаво да се згазат баскијциве, да се испрати Пеп како што треба.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Vecer mora pobeda za Pep.Ne mi se veruva deka ova mu e posleden natprevar so nas...Ajde vecer neka dadat se od sebe i neka go ispratat kako sto mu dolikuva.Odmoreni se site pa taka ne veruvam da ima problemi....

I

IBIZA SOUND

Гостин
eve ja 11 kata:)

Пинто, Монтоја, Пике, Маскерано, Адријано, Чави, Бускетс, Иниеста. Алексис, Меси и Педро. Среќно!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Shansa za Montoja da pokaze dali ke bide toj idnata 2ka na Barca ili ne....so sreka....mi se dopaga sostavot...

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
дел боске пред натпреварот изјавил
Del Bosque to choose between Muniain, Pedro and Adrian Lopez to replace Villa

зато педро разигран некако

Kajgana Shop

На врв Bottom