Фан Клуб: Барселона

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Цеск го подреков малце и се разигра последните 30 минути. :icon_mrgr:

4 гола постигнавме али морам мала критика.

Повторно бааги чисти шанси за гол и повторно лоша реализација, се реагираше неколку пати аматерски, посебно овде мислам на пасот од Адријано до Цеск кога Меси им ја измести цела одбрана, тој пас мораше да биде по земја, Цеск беше сам а не Ибра или некој друг напаѓач од 2 метра.

Меси 2 чисти шанси ги зезна, што убаво си ги лобуваше последниве неколку кола, што му текна сега толку да чека и да шутира по земја не знам, само лобче, нема спас од тој удар.
Плус, немаше да го спомнам ич да ми беше сеедно кога ќе ја раситни шеесетката. :)

И уште ова, имавме бааги промаја по средината со Кеита, у 55 со влагањето на Бускетс се опраи малце работата. Да немаа овие мањак играч ни брцаа гол 100%.

У глобала солидна утакмица од Барса со оглед на тоа што игравме без Иниеста и Чави и со оглед на тоа што Сарагоса играа како да им е последна за опстанок.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Guardiola: "Pitch? It affects our game a lot but we should adapt not complain. Football isn't basketball where the ball always bounces well"
Guardiola: "Except for the game at Athletic and some other, they've always let the grass grow high, but you have to adapt to that."

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ade cestito pobeda,ne tolku lesna no ok e...Rizicno od Pep sto igravme bez Xavi i Iniesta no se isplati,ep pobeda em sredinata svezo za narednite meca.Samo da ne e nesto seriozno so Alves mada mislam deka nema da ima problemi...Odbranata mnogu nesigurna vecer...
Ajde ajde Messi stigna do 60kata i mu ostanuva uste 7 da go stigne Muller so rekordot za najmnogu golovi za edna sezona 67 ili 8 za da bide rekorder.So ogled na to deka imame uste minimum 10 meca,ke bide i toa....

R

Rigel Kent

Гостин
Treba da porabotat na preciznost pri poslednite dodavanja pred sesnaesetnik. Mnogu konfuzno deluvaa Pedro i Sanchez .

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Денеска било доста интересно на тренинг :D Sorana Cirstea, Dominika Cibulkova и Julia Görges ја посетиле Барса на тренинг ;)

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Хахахах така им е пичињата. Само 4,

Kajgana Shop

На врв Bottom