Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Нај случајно видоф дек си ме стајл во одговороф твој,и фала богу шо сум голем чашит,па видоф.Иронија беше,во секој случај.Не сум од тие кој шо вреѓет и оспорвет јак играч само зш играт за омразениот тим....:) Ама ај.....
Хах ама интересно беше ;)

I

IBIZA SOUND

Гостин
лошо му влијае тој тригодишен пост и демолирањето од барса на сите навивачи на реал :D

I

IBIZA SOUND

Гостин
barsa ima plan B vo slucaj ako si zamine pep

luis enrike,ernesto valverde,oskar garsija,euzebio,marko v basten,joakim lev,andre v boas i marselo bielsa

spored vas koj ke bide najidealen. Ja sum za luis enrike,marko v batsen i euzebio eden od ovie

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
barsa ima plan B vo slucaj ako si zamine pep

luis enrike,ernesto valverde,oskar garsija,euzebio,marko v basten,joakim lev,andre v boas i marselo bielsa

spored vas koj ke bide najidealen. Ja sum za luis enrike,marko v batsen i euzebio eden od ovie
Лев е многу добар тактичар и Германија игра многу дисциплинирано со него, како машини се. Ако си отиде Пеп (камо да не си иде), Лев би бил најдобра замена од другиве.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Луис Енрике е итекако идеална замена за Пеп,и би ја продолжил истата работа.
Но и Лев не е лоша опција,би внесол нова свежина во тимот.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Луис Енрике е итекако идеална замена за Пеп,и би ја продолжил истата работа.
Но и Лев не е лоша опција,би внесол нова свежина во тимот.
Абе да беше Енрике уште у Барса Б без проблем би дошол ама вака почна нов проект со Рома и мислам дека ќе сака да го истера до крај,не би го остаил само што почна.

Тренерон на Дортмунд мене ми се глеа ко најасална замена за Пеп искрено ама тешко да го довлечкате од Германија.
Ама на крај Пеп ќе си остане и џабе муабетиве.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
абе шо си играте бајрам со мозокот, кажал сум го ова и пак ќе го кажам, пеп ќе биди за барса, она шо фергусон е за јунајтед

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
абе шо си играте бајрам со мозокот, кажал сум го ова и пак ќе го кажам, пеп ќе биди за барса, она шо фергусон е за јунајтед
Дај боже, чул те господ, сите го сакаме тоа, иако јас лично мислам дека уште максимум една сезона да остане у Барса.

Убаво му рекол Фергусон, нешто у стил: Само луд човек може да напушти ваква Барса, со вакви играчи, скроени за нејзината филозофија.

Рано е сеуште за вакви муабети да праиме, али кога сме тука, освен тренеров на Борусија, око ми фаќа и Јоаким Лев, тренерот на Германија.

Сепак се надевам дека моето мислење ќе биде грешка, и дека ќе биде тоа што го викаш ти. :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Дај боже, чул те господ, сите го сакаме тоа, иако јас лично мислам дека уште максимум една сезона да остане у Барса.

Убаво му рекол Фергусон, нешто у стил: Само луд човек може да напушти ваква Барса, со вакви играчи, скроени за нејзината филозофија.

Рано е сеуште за вакви муабети да праиме, али кога сме тука, освен тренеров на Борусија, око ми фаќа и Јоаким Лев, тренерот на Германија.

Сепак се надевам дека моето мислење ќе биде грешка, и дека ќе биде тоа што го викаш ти. :)
Јас сепак имам чувство дека нема да си замине уште долго, самите играчи не би го пуштиле, а и челниците се свесни што би следувало после него (не дека че бидиме ко Интер, ама сепак тоа влева доза на страв).

S

Stivie G

Гостин
Дали е точно дека на Кристијан Тељо му истекува договорот на лето? Сега прочитав наводно Ливерпул бил заинтересиран иако тешко ми е за верување дека би ја напуштил Барса.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890

Kajgana Shop

На врв Bottom