Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
B

boki10messi

Гостин
Вечерва во 19 часот го играме првиот пријателски натпревар во пред-сезоната, против Валеренга од Осло. Во тимот се изгледа 8 играчи од првиот тим и 14 од Барса Б.
Судија на натпреварот ќе биде Терје Хауге, човекот кој го судеше финалете од ЛШ 2006, кога игравме ние против Арсенал.
Истата сезона судеше на натпреварот Барса-Челзи, кога победивме 2-1, а беше обвинуван дека е пристрасен кон Барса.:)

Со среќа нека ни е вечерва. Очекувам да бидат милостиви малите и да не им дадат повеќе од 4 гола на Норвежаните.:):)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Јас ум од Барселона. Јас сум ’сосио’ на Блауграна, исто како мојот дедо, мојот вујко, мојот братучед.... Ги чувствувам овие бои уште од мали нозе, јас сум Каталонец.
Pече Фабергас.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Pече Фабергас.
и додаде...
"However, I'm the captain of Arsenal, I'm a 'Gunner', and I have become a player there and matured as a person."
"He is a second father for me, the most important person in my life after my father. He has behaved really well with me and taken me in like a son. I am part of his family,"
Ја сака Барса и си ги сака Арсенал и Венгер.Додека Венгер не му даде “благослов“ да си оди,тоа нема да се случи.:smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Pече Фабергас.
и додаде...

Ја сака Барса и си ги сака Арсенал и Венгер.Додека Венгер не му даде “благослов“ да си оди,тоа нема да се случи.:smir:
и додаде...

"He doesn't want me to leave. And in my last conversation with him in London, it was one of the most difficult moments I have experienced. I ended up very upset."

Шпанска серија.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^Епа јасно е оддамна дека изразил желба дека сака да игра за Барса,но како шо реков,треба татко му да му дозволи прво.:)):smir:

Шпанска серија стана бидејќи вашите играчи зборуваат премногу.:))Сите коментари на Цеск досега се добри и на место.:))

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Типот не знае што сака. Мора да одбереш страна. Не може да ги задоволиш двете страни. Едната страна секогаш ќе биде незадоволна на крај.
Или по илустративно кажано... Јас ја сакам сеуште бившата девојка и сигурен сум дека и она ме сака, ама неможам да ја откачам сегашната пошто и нејзе ја сакам. :tapp:
Собери храброст и изјасни се веќе еднаш. А не ко пи*ка некоја дава двосмислени изјави, претпазливо избрани за да не навреди ни еден клуб. Ко пицајзла си ужива на одмор, додека веснициве се убиваат од измислувања прикаски.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Типот не знае што сака. Мора да одбереш страна. Не може да ги задоволиш двете страни. Едната страна секогаш ќе биде незадоволна на крај.
Или по илустративно кажано... Јас ја сакам сеуште бившата девојка и сигурен сум дека и она ме сака, ама неможам да ја откачам сегашната пошто и нејзе ја сакам. :tapp:
Собери храброст и изјасни се веќе еднаш. А не ко пи*ка некоја дава двосмислени изјави, претпазливо избрани за да не навреди ни еден клуб. Ко пицајзла си ужива на одмор, додека веснициве се убиваат од измислувања прикаски.
Бившата го сака,ама не го покажува тоа на делo,зборовите не се доволни.:))
Па на весниците тоа им е работата,да измислуваат приказни,а наше е дали ќе веруваме во нив или не.:))
Ќе видиме како ќе се одвиваат работите оваа сезона и дали следното лето Барса ќе даде една објективна и реална понуда со што би го купиле Цеск..:))

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Informativno, blaugrana.mk go registrirav i oficijalno. Zdravje, da go sredime veb sajtot... uste par raboti... i cuda ke se desavaat :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Дајте Стрим да гледаме утакмицата.:)

B

boki10messi

Гостин
Pinto, Illie, Gómez, Milito, Maxwell, Dos Santos, Riverola, Víctor Sánchez, Soriano, Bojan y Tello.

Ова е составот. Бојан е капитен. На полувреме очекувам да влезе другата 11-ка.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
КРКИЧ КАПИТЕН ! ! ! :nesvest:

B

boki10messi

Гостин