Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
I

IBIZA SOUND

Гостин
nema da bide na odmet i torres da dojde, mi se svigja mnogu negovata igra
ama vo toj slucaj ibra nema da e potreben togas i moze da go prodadat

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
абе ке си оди Лапорта ццц е баш сакам да останит тој

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ej jas posto sum outdated...Koga tocno se izborite za nov pretsedatel?

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ke bide interesno na ovie izbori, ne znam kako stojat so rejtingot, ama po se ona sto se zbori
bi sakal Ingla da bide nov pretsedatel.

--- надополнето ---

^ Na 13 juni.:smir:
blagodaram na informacijata :smir:

--- надополнето ---

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ne znam sto imate site protiv devojceto

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Робињо! Не фала!

Јас сум против било кое крило да се донесе.Не ни треба.Педро покажа дека заслужува да игра во тим како Барселона,докажа дека знае да игра и на големи натпревари така да нема потреба за Робињо.

Но ако си оди Ибра значи дека ќе треба еден играч,било тоа крило или централен напаѓач.

Крило ќе може да се купи ако си оди Ибра бидејќи тогаш Виља би играл како централен.

Во следните 48 часа ќе се реши за Фабрегас.
Чики ќе оди во Лондон со подобра понуда од првата,и сакаат да го презентираат во среда(задутре) :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.080
Значи што се однесува до Цеск, Арсенал изготвил понуда за него која изнесува 60милиони. Иако не сакам да се дава толкава сума за него, најверојатно Цеск ќе потпише деновиве.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Значи што се однесува до Цеск, Арсенал изготвил понуда за него која изнесува 60милиони. Иако не сакам да се дава толкава сума за него, најверојатно Цеск ќе потпише деновиве.
Па и да се дадат толку пари јас сум да потпишеме и да го вратиме во нашите редови. Мислам дека треба да игра во Барса, а по пензионирање на Чави да ја преземе целосно неговата улога.
Ако потпишеме со фабреас а го продадеме Ибрахимобич ќе се вратат парите, а добиваме поголема цврстина на средина на теренот, уште поголема креативност во нападот со Виља. Најголема болка во моментов ми е Јаја Туре. Многу се радував стварно кога дојде а сега во најдобрите години кога треба најповеќе да придонесе се продава се заради едно тепило Бускетс. Ама тоа е.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.080
Па и да се дадат толку пари јас сум да потпишеме и да го вратиме во нашите редови. Мислам дека треба да игра во Барса, а по пензионирање на Чави да ја преземе целосно неговата улога.
Ако потпишеме со фабреас а го продадеме Ибрахимобич ќе се вратат парите, а добиваме поголема цврстина на средина на теренот, уште поголема креативност во нападот со Виља. Најголема болка во моментов ми е Јаја Туре. Многу се радував стварно кога дојде а сега во најдобрите години кога треба најповеќе да придонесе се продава се заради едно тепило Бускетс. Ама тоа е.
Да, за играч за врска од калибарот на Цеск, па и не е баш многу 60 милиона, ама мислам дека нетреба да се зима оваа сезона Цеск. Го имаме Тиаго... Доволно е тој да се форсира наредната сезона, а на Цеск му истекува договорот 2015 па за 2-3 годни мижеме да го земеме за пониска цена... Но мислам дека Лапорта ќе го реализира овој, најверојатно последен трансфер во неговата ера.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Лапорта решил да го донесе Цеск, и ќе го донесе, иако 60 милиони се многу за играч кој во моментов и не е толку неопходен. За 20/25 милиони може да се најде солиден бек-ап за Чави и Иниеста, + во првиот тим шанса повеќе би можел да добива и Тиаго. Цеск е голема желба на сите, но може да се причека година/две и да се донесе по многу пониска сума.
Али ако толку му е мерак на Лапорта...ондак нека го зима. Добивме одличен поклон од него, (Виља), очигледно дека сака уште еден да ни остави како крај на неговиот мандат. :):)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Глејте ја рекламава:Виља против Меси

Дани Алвес:Можев да играм и за Реал Мадрид

Дефанзивецот на Барселона и според многумина најдобриот десен бек на светот, Дани Алвеш призна дека бил многу близу до преселба во Реал Мадрид, додека играл за Севиља.

Имав многу можности да потпишам за Реал, но на крајот судбината ми подготви нешто подобро и поубаво за мене. Среќен сум во Барса и драго ми е се што излезе вака.“ - изјави Алвеш.

Бразилецот откри дека во шпанскиот прволигаш останал само поради смртта на Антонио Пуерта.

Прифатив да останам во Севиља поради смртта на Пуерта. Тој до крајот на животот ќе ми остане во срцето, неверојатно е со колкава болка игравме таа сезона.“ - додаде Алвеш.

Прав Каталонец!

Attachments

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom