Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Си правам една анализа на сезоната, повеќе обратив внимание на киксовите, и да не беше автоголот на Пике во 93та минута против Осасуна сеа ќе бевме шампиони.:)
Маркез е виновен за тој гол кога не ја изби топката... гледај од 2:10

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Еве една мала шала на сметка на Ибра малце да се насмееме, мада немам ништо против, туку сум за да му се даде уште една сезона шанса.

:zver: Иначе честита ни победа, уше 3 утакмици и че ја мавниме титулава.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Иако не го гледав целиот натпревар, од тоа што го видов одлична игра на Барса...без Ибра играат далеку потечно..како Дунав :) иако мислам дека наредната сезона Ибра ќе игра подобро. За трансферот на Виља....додека не биде 100% сигурен ништо нема да коментирам.
Во вторник играме со Тенерифе...во 20ч. Ќе немаат многу време за одмор и ќе треба максимално да се остане концентриран, мислам дека оваа со Тенерифе и наредната со Севиља се двете одлучувачки, не дека ја потценувам последната со Ваљадолид.
А Трајчето, оваа сезона дефинитивно тапа...ама ајде може ќе се опраи во идната (МОРА).
И едвај чекам да го средам интернетот дома зш не можам редовно да следам се што има тука, па пред секој пост мора да читам едно 10 страни претходно.

Btw: Многу јак стрип на Кројф :pos2:

R

Rigel Kent

Гостин
Podmornicata potopena:vozbud::vozbud::vozbud:

hahhaha sega neka pisuvaat onie na Zadrid in" Villarreal we believe":pos2:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Еве една мала шала на сметка на Ибра малце да се насмееме, мада немам ништо против, туку сум за да му се даде уште една сезона шанса.

:pos2::pos2::pos2:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Вчера на натпреварот Еспањол - Валенсиа, навивачите на Еспањол. Овие и официјално не се во ред.

Сликава ми е преземена од syn.

$KOSTA$

Каталонец !!!
Член од
18 април 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Момци се извинувам но цел месец имав проблеми со нетот дома и не можев да следам шо се случува на форумов, а гледам 100 и кусур страни се испишале од коа последен пат бев онлајн.......
За натпреварот со Интер нема ништо да коментирам , но за оној со Виљареал се виде колку е потечна и побрза играта без Ибра но сепак мислам дека треба да му се даде шанса уште една сезона , добро ја почна и оваа ама по повредата не успеа да се врати во форма.
Останува уште едно тешко гостување кај Севиља , а другите со Тенерифе и Валадолид се само статискита но не смееме да потцениме никој и очекувам одбрана на титулата во Шпанија кога веќе на другите фронта не сме активни.

VAMOS BARCA !!!

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230

Еве ги најдобрите пријатели.:pos2:
Пак се закачиле.:pos2::pos2::pos2:

Статус