B
Beck's
Гостин
siguren sum deka nikogas nema da imame vakov igrac kako Xavi,koj i samiot izjavi deka igral povreden,reskirajki i SP da propusti samo za da mu pomogne na Barca vo borbata za titula.XAVI
ne ne greska si:nenene:http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/world_cup_2010/8656893.stm
ova znaci deka ke ja propusti utakmicata protiv sevilla?
siguren sum deka nikogas nema da imame vakov igrac kako Xavi,koj i samiot izjavi deka igral povreden,reskirajki i SP da propusti samo za da mu pomogne na Barca vo borbata za titula.XAVI
:pos2: Брат извини што те нема во составот, ама јас имињата ги напишав од членовите кои беа пишувале на таа страна...МРШ.....а јас шо десна статива ќе бидам ....ќе видиш на дедо:nesvest:
Инаку дечки честито победа, вчера го гледав само прво полувреме и после отидов да славам за победата.....јебига 1ви мај беше
Чави е
И да наздравје нека ни е новиов играч да се покаже во вистински светло кај нас
П.С. Во врска со маициве да не направивите нешто???
Абе ок се зафркавав:pos2: Брат извини што те нема во составот, ама јас имињата ги напишав од членовите кои беа пишувале на таа страна...
Инаку за маиците не знам, до сега нема доволно заинтересирани
Ете го малиот се јави бепетардата не им бега на тенерифе !
Дон Андрес многу ми недостига се надевам дека ќе го видам на последната утакмица
ПС. На 13ти заминувам во Барселона
петардата не им бега на тенерифе !
Дон Андрес многу ми недостига се надевам дека ќе го видам на последната утакмица
ПС. На 13ти заминувам во Барселона
Севиља не е мал клуб. Или е според тебе ?
pa toa ti vikam deka i golemite klubovi si redat megu sebe oti ne me svakas?
a kako zaminuvas dobi nekoja negrada ili.......?ako odis mora da ti kazam da svrsis edna rab za mene tamu:smir:Ќе частам бе ќе частам )
Благодарам на сите... ќе го споделам секој магичен момент од Барселона со вас..
Visca el Barca, Visca Catalunya
MES QUE UN CLUB
i aj be da se organizirame za maici jas sum ZA? i ke zemam odma 5 maici:smir:
Да доби награда на емисијата Блауграна што е со Филе и Боби на Канал 4.Мислам дека не постои подобра награда од наградата што ја добиСевиља не е мал клуб. Или е според тебе ?
pa toa ti vikam deka i golemite klubovi si redat megu sebe oti ne me svakas?
a kako zaminuvas dobi nekoja negrada ili.......?ako odis mora da ti kazam da svrsis edna rab za mene tamu:smir:
i aj be da se organizirame za maici jas sum ZA? i ke zemam odma 5 maici:smir: