Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
siguren sum deka nikogas nema da imame vakov igrac kako Xavi,koj i samiot izjavi deka igral povreden,reskirajki i SP da propusti samo za da mu pomogne na Barca vo borbata za titula.XAVI:cuc:

B

Beck's

Гостин
tocno i Iniesta istoto go izjavi lani pred finale vo CL,ali sepak Xavi e ipak nesto drugo za mene:bilokojzbor:

inace I miss Iniesta:nesum:

:tv:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
МРШ.....а јас шо десна статива ќе бидам :(....ќе видиш на дедо:nesvest:

Инаку дечки честито победа, вчера го гледав само прво полувреме и после отидов да славам за победата.....јебига 1ви мај беше:)
Чави е:vozbud::vozbud:
И да наздравје нека ни е новиов играч да се покаже во вистински светло кај нас:)
П.С. Во врска со маициве да не направивите нешто???
:pos2: Брат извини што те нема во составот, ама јас имињата ги напишав од членовите кои беа пишувале на таа страна...
Инаку за маиците не знам, до сега нема доволно заинтересирани :toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:pos2: Брат извини што те нема во составот, ама јас имињата ги напишав од членовите кои беа пишувале на таа страна...
Инаку за маиците не знам, до сега нема доволно заинтересирани :toe:
Абе ок се зафркавав:)

Инаку остајте вие тоа....некој од форумов има за фалење нешто....кој слушаше Блауграна знае:):pos2::pos2:
Ајде ајде ќе има частење, разгледници, гледање на утакмица на Барселона и слично:smir::smir:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
петардата не им бега на тенерифе !

Дон Андрес многу ми недостига се надевам дека ќе го видам на последната утакмица

ПС. На 13ти заминувам во Барселона :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Честитки брат за наградата и најубав помин во најубавиот град...
П.С Ти честитав и на Фб :tv:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Дон Андрес многу ми недостига се надевам дека ќе го видам на последната утакмица

Ете го малиот се јави бе :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Одлична игра вчера, со таква игра мислам дека не би требало да има проблеми нити со Севиља. По киксот со Еспањол реков дека на последниве 2 гостувања мора да се игра максимално, како да се работи за Класико.

Да не се извадеше Реал денес, титулата ќе беше речиси осигурана, но реално никој не очекуваше денешен кикс на Реал.

Со Тенерифе не смее да има проблеми, иако играат во подобрена форма последниве неколку кола, но сепак очекувам лесна победа.

Реал гостува на Мајорка во вторник/среда? Тука очекувам добро издание на Мајорка која и понатаму се бори за ЛШ и евентуално да му земе 2 бода на Реал.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62

Честито и си рече дека частиш една кавадаречка :) :) :)

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Ќе частам бе ќе частам :))
Благодарам на сите... ќе го споделам секој магичен момент од Барселона со вас..

Visca el Barca, Visca Catalunya
MES QUE UN CLUB :P

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Севиља не е мал клуб. Или е според тебе ?

pa toa ti vikam deka i golemite klubovi si redat megu sebe oti ne me svakas?

Ќе частам бе ќе частам :))
Благодарам на сите... ќе го споделам секој магичен момент од Барселона со вас..

Visca el Barca, Visca Catalunya
MES QUE UN CLUB :P
a kako zaminuvas dobi nekoja negrada ili.......?ako odis mora da ti kazam da svrsis edna rab za mene tamu:smir:

i aj be da se organizirame za maici jas sum ZA? i ke zemam odma 5 maici:smir:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Севиља не е мал клуб. Или е според тебе ?

pa toa ti vikam deka i golemite klubovi si redat megu sebe oti ne me svakas?

a kako zaminuvas dobi nekoja negrada ili.......?ako odis mora da ti kazam da svrsis edna rab za mene tamu:smir:

i aj be da se organizirame za maici jas sum ZA? i ke zemam odma 5 maici:smir:
Да доби награда на емисијата Блауграна што е со Филе и Боби на Канал 4.Мислам дека не постои подобра награда од наградата што ја доби :)

Инаку токму од Heathy имаше понуда за маиците дека можел да најде маици од 100 до 150 денари, и печатењето да е околу 50 денари.За фановите од други градови поштарината мислам дека нема да е повеке од 50-60 денари.Ако има кворум ќе шетаме со маици ,,Македонски Фан Клуб на Барса". :vozbud:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^Ја сум за правење маици но само ако се работи за квалитет. Ако се прави, да се прави како што треба и како што доликува за најдобриот клуб во светот.

Некој што знае да работи во фотошоп, нека изработи 2/3 маици па ќе гласаме за која да иде на штампање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom