Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Го гледаш Мунтари најгоре?
И да,не ми поставувај слики од Марка.
И на Скај гледав анализа, има офсајд, минимален, но го има ... :wink:
На крај краева види ја линијата, ја незнам како успеа да видиш каде се нозете на Мунтари кога истите не се ни гледаат но факт е дека голот е постигнат од минимален офсајд ( левата нога на Пике ), односно, е нерегуларен.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
На крај краева види ја линијата, ја незнам како успеа да видиш каде се нозете на Мунтари кога истите не се ни гледаат но факт е дека голот е постигнат од минимален офсајд ( левата нога на Пике ), односно, е нерегуларен.
Можда е,плус аголот не е најдобар,така да не се гледа најубаво.

И вие постигнавте гол од минимален офсајд,па никому ништо.

Се надевам ќе освоите.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Имаше офсајд.
Барселоновци, ај бе научете да губете. Лани имавте 6 титули и сите тука бевте напрчени како пауни, а оваа година кога нема да освоите ништо (а сериозно сум убеден дека ништо нема да освоите) можете комотно да се тешите како играте најдопадлив и најубав фудбал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Можда е,плус аголот не е најдобар,така да не се гледа најубаво.

И вие постигнавте гол од минимален офсајд,па никому ништо.

Се надевам ќе освоите.
Точно де, и да победеше Барса вчера со 2-0, ке си стоев на ставот од првиот меч, такви офсајд ситуации претешко се санкционираат, скоро и неизводливо е во рок од неколку стотинки судијата да ја примети таа разлика со офсајд линијата.
Но сепак, со оглед на фактот дека тука постои милиментарски офсајд, глупо е некој да ми каже дека Барса биле оштетени кога им беше направен ненамерен превид за голот на Пике.

Мене за тој гол повеќе ме курчеше реакцијата на Кордоба и пред Се на Цезар, кој извиси од дефанзивец на Барса.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Имаше офсајд.
Барселоновци, ај бе научете да губете. Лани имавте 6 титули и сите тука бевте напрчени како пауни, а оваа година кога нема да освоите ништо (а сериозно сум убеден дека ништо нема да освоите) можете комотно да се тешите како играте најдопадлив и најубав фудбал.
Ќе ти пишам на профилче кога ќе го дигнеме пехарот во Примера.:salut:

B

Beck's

Гостин
Имаше офсајд.
sto e toa deka treba da bideme nauceni da gubime,so fan bi bil ja koa bez da me boli uvo da se pomirim so toa deka nema da bideme vo finaleto.Mene me boli toa,zasluzeno nezasluzeno mojot tim ne e vo finaleto,i sakas da ti doam ja ovde i da kazam,abe aj seedno,zdravje naredna godina.Da zdravje naredna godina ali da sedam miren,ne mozam,posto kako vo sekoj neuspeh u zivoto,isto i vo fudbalot postoi prasanjeto ZOSTO,taka da imam pravo da si mislam zasto i zasto i zasto.Moeto srce cuka za Barca bas kao na avatarot,taka sekoj neuspeh bi bil bolen za mene,vo isto vreme ljubovta prema Barca uste poveke mi rasna,so toa sto kako i sto sport.es pisa Sampionot Padna kako Sampion.Visca el Barca i site nejzini vistinski i strastveni navivaci

p.s nie ne igrame najdopadliv i najubav fudbal,nie ednostavno se trudime da igrame Fudbal

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ќе ти пишам на профилче кога ќе го дигнеме пехарот во Примера.:salut:
Договорено. :) Ако Челзи ја освои ЕПЛ, ќе ти пишам ја на тебе.
sto e toa deka treba da bideme nauceni da gubime,so fan bi bil ja koa bez da me boli uvo da se pomirim so toa deka nema da bideme vo finaleto.Mene me boli toa,zasluzeno nezasluzeno mojot tim ne e vo finaleto,i sakas da ti doam ja ovde i da kazam,abe aj seedno,zdravje naredna godina.Da zdravje naredna godina ali da sedam miren,ne mozam,posto kako vo sekoj neuspeh u zivoto,isto i vo fudbalot postoi prasanjeto ZOSTO,taka da imam pravo da si mislam zasto i zasto i zasto.Moeto srce cuka za Barca bas kao na avatarot,taka sekoj neuspeh bi bil bolen za mene,vo isto vreme ljubovta prema Barca uste poveke mi rasna,so toa sto kako i sto sport.es pisa Sampionot Padna kako Sampion.Visca el Barca i site nejzini vistinski i strastveni navivaci

p.s nie ne igrame najdopadliv i najubav fudbal,nie ednostavno se trudime da igrame Fudbal
Абе, разбирам да ти е криво, али нон стоп кукате за судии , па како другите играле анти-фудбал итн. Уствари, па сега имате една ситна претстава како ни беше на нас навивачите на Челзи кога не скина келавиот судија лани.

I

IBIZA SOUND

Гостин
mozebi i nemase raka od ture
no toa e toa
ja vazno go proslaviv golot na bojan,se iznaskokav doma
no posle koga vidov...........:toe:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Договорено. :) Ако Челзи ја освои ЕПЛ, ќе ти пишам ја на тебе.

Абе, разбирам да ти е криво, али нон стоп кукате за судии , па како другите играле анти-фудбал итн. Уствари, па сега имате една ситна претстава како ни беше на нас навивачите на Челзи кога не скина келавиот судија лани.
Druze mislis na vas deka kukate od sudii(SETI SE SO CELZI).Znaci eden covek ne rece nisto dobro.Lani i nie imavme bezveze crven(abidal) i bevme vo slicna situacija kako vas.Toa e fudbalot,ne pobeduva sekogas podobriot t.e mozebi lani ne bevme podobri od celzi no pred se se trudevme pobedi na nekoj nacin fudbalot.No godinava inter uspeja da go usere poimot fudbal vo vistinska smisla.Inter po moja procenka edinstvenoto nesto sto znae e da se brani i nisto poveke od toa.I da ,sudiite ne ostetija definitivno(golot na bojan bese 100000% regularen),mozebi pike bese vo ofsajd,no i milito kaj vas bese vo ofsajd.Realnosta e taa,odime ponatamu.I povtorno ke kazam-nie ne placime,vie ste tie sto placite.Barcelona bila i odsekogas ke bide sampionski tim,duri i vo najteskite momenti,zato sme poveke od klub.
Raduvajte se na vasite pet minuti posle neznam kolku godini,vi posakuvam sreka vo finaleto.

Poz:smir:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Druze mislis na vas deka kukate od sudii(SETI SE SO CELZI).Znaci eden covek ne rece nisto dobro.Lani i nie imavme bezveze crven(abidal) i bevme vo slicna situacija kako vas.Toa e fudbalot,ne pobeduva sekogas podobriot t.e mozebi lani ne bevme podobri od celzi no pred se se trudevme pobedi na nekoj nacin fudbalot.No godinava inter uspeja da go usere poimot fudbal vo vistinska smisla.Inter po moja procenka edinstvenoto nesto sto znae e da se brani i nisto poveke od toa.I da ,sudiite ne ostetija definitivno(golot na bojan bese 100000% regularen),mozebi pike bese vo ofsajd,no i milito kaj vas bese vo ofsajd.Realnosta e taa,odime ponatamu.I povtorno ke kazam-nie ne placime,vie ste tie sto placite.Barcelona bila i odsekogas ke bide sampionski tim,duri i vo najteskite momenti,zato sme poveke od klub.
Raduvajte se na vasite pet minuti posle neznam kolku godini,vi posakuvam sreka vo finaleto.

Да се разбереме, јас не сум за Интер, него за Челзи. И фудбалот не е само напад, туку и одбрана, еднакво важен дел. Од лани со Челзи, и од овие две недели, се откри Барселона, а тоа е дека се безопасни, дека само си ја подаваат топката (од таму иде поседот), тогаш кога ќе ги нагазнеш, ако им покажеш заби, и го напаѓаш секој нивни играч кога му е топка во нози. Е ако им дозволиш да се размавнат, си наебал.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377

Абе друже,ти навистина си голем фан на Барселона,па не можеш да ја согледаш реалноста.Како прво Интер не го усра фудбалот годинава,туку вие со вашите фанови.Ако за тебе е серење на фудбалот победа над вас со 3-1,победа над Челзи со 2-1 и 1-0 итн.тогаш теши се ос победата на Барселона над мојот Интер 1-0.Честита нека ви е победата од 1-0.ИНТЕР ОДИ ВО ФИНАЛЕ!!!!!!!!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Да се разбереме, јас не сум за Интер, него за Челзи. И фудбалот не е само напад, туку и одбрана, еднакво важен дел. Од лани со Челзи, и од овие две недели, се откри Барселона, а тоа е дека се безопасни, дека само си ја подаваат топката (од таму иде поседот), тогаш кога ќе ги нагазнеш, ако им покажеш заби, и го напаѓаш секој нивни играч кога му е топка во нози. Е ако им дозволиш да се размавнат, си наебал.

:tv:

Како само можеш да кажеш такво нешто...:nesum:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Добро, јас мислам дека е време да ја смириме топката...
Испаднавме, не надигравте, тоа е тоа...
И не се потребни расправии кој е поголем клуб, зошто и двата клубови си имаат своја историја...
Сега интер е пред историска шанса...ако сега не освојат ЛШ, не знам кога...
А сите што мрсат муда за Барса....се виде последниве години која е Барса...посебно се виде тоа лани...и како и секоја екипа составена од луѓе не може секогаш се да освои...после ланската година и тоа заситување нормално е ова што се случи, како што кажа и самиот Пеп...Сепак си останавме доследни до фудбалот што го играме, без разлика дали губиме или победуваме.
Барса милион пати докажа колку вреди и само слепци и тие што ја мразат тоа нема да го признаат.
На Интер му посакувам среќа во финалето, и нека го израдува Пандев со титула.
А јас ќе продолжам да навивам за Барса макар играла и во трета лига.

VISCA EL BARCA !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom