superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
Добро со навивачи на Интер ќе се раправате? Уште кога после првиот натпревар прочитав во нивниот фан клуб дека немало никакви судиски грешки се ми стана јасно. Ама ги разбирам, си навиваат за клубот, башка и едно 232134 години немаат финале видено. Она што не ми е јасно се сите тие задридисти, челски, по некој афроналовец (тие па тие па...). Која патетика е тоа човече. Незнам дали под називот комплекс треба да се смести или ментално растројство, состојба на being butthurt. И уште нешто. Син и компанија може да продаваат магла на некој што гледа фудбал 3-4 години, ама кај постарите така тоа не оди. Грд тим сте ебаго, најгрд. Бљувотница од игра, смрдежи. Незнам кому му е ЛШ опсесија? Дали на Пеп и Барса што секогаш играат тотал фудбал или на португалскиот циган што изигра најпедерски во историјата на ЛШ. Можете да освоите уште 10 титули на овој начин. Можете и Господ за муда да го фатите. Ама класа немате. Само еден клуб е повеќе од клуб. Сите останати се тука да ме потсетат зошто навивам за клубов со душа.
This is class!:smir: