Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Фанови на Арсенал : Силвестре е крив.
Според нив сите дефанзивци на светот се криви само Лео не е добар... :uvo::tv:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Благодарност до сите кои честитаа а поготово до фановите на Арсенал. :smir:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Само едно ке ви кажам повеќе се плашам од Чави и Ињеста него ли Меси:toe:според мене подобро е Чави да не игра него ли Меси.Он ви ја држи цела средина додека Меси може да се сопре бидејки само ги претрчува на лево или десно бидете реални дека за разлика од К.Рон не праи финти за да помине играч:toe:К.Рон ке те напраи мајмун со финти тоа ми е зборот,Меси е друг тип на играч

B

Beck's

Гостин
Само едно ке ви кажам повеќе се плашам од Чави и Ињеста него ли Меси:toe:според мене подобро е Чави да не игра него ли Меси.Он ви ја држи цела средина додека Меси може да се сопре бидејки само ги претрчува на лево или десно бидете реални дека за разлика од К.Рон не праи финти за да помине играч:toe:К.Рон ке те напраи мајмун со финти тоа ми е зборот,Меси е друг тип на играч
znaci skoka preku niv:pos: izmeni post dodeka e mozno:helou:

Благодарност до сите кои честитаа а поготово до фановите на Арсенал. :smir:
zar imase takvi:nesum:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
znaci skoka preku niv:pos: izmeni post dodeka e mozno:helou:

zar imase takvi:nesum:
Нема што да мењам коа сум во право :toe:,дај ми еден клип каде Меси поминува играч со финта како К.Роналдо:toe:Меси ги поминува само на лево или десно тоа е факт:toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Aj пополека и вие станувате one-man-team како нас :pos2::pos2:
Ееееј признавте и вие дека сте такви:)
Честитки за пласманот и за Меси. Стварно е еден од најдобрите. Меѓутоа не се надевајте на вавко шоу на Меси и олку лесна победа со олку едноставни голови против нас. Ќе биде тешко и убаво за гледање..
Тоа е повеќе од факт. мене лично не ми е ни на крај памет да мислам на повторување од лани, оти овој Рерал е далеку подобар од ланскиот. Како и да е едвај чекам сабота во 22:00:vozbud::vozbud:
другар ако не пак го напишавме тоа на мајтап....како второ барселона ако го победи интер ќе го победи бидејќи е брилијантна екипа составена од страшни иднивидуалци и креативни универзалци а не дека месси е чудовиште...месси го виде на натпреварот со интер на меаца во групите киву ниту еднаш не го помина по страна ако гледаме по таа логика...
Абе и на првата утакмица го дигнаа сите Вермален у облаци демек изиграла фантастично. Јас кога ќе речам дека Меси не треба да го налутат:)
Е сега уште фали да ми речеш дека Роналдо е подобар од Меси моментално и онака баш слатко да се изнасмеам :pos2:

П.С. Арсенал имаа грешка:)....дадоа први гол:).....ако не го дадеа тој гол можеби и немаше да биди оволку масакр:vozbud:
П.П.С.Барселона - 26 полуфиналиња, Меси - 4 гола во натпревар од нокаут фазата:) И двата се рекорди:vozbud::vozbud:
What is next????:smir:

B

Beck's

Гостин
Нема што да мењам коа сум во право :toe:,дај ми еден клип каде Меси поминува играч со финта како К.Роналдо:toe:Меси ги поминува само на лево или десно тоа е факт:toe:
a drugiot gi pominuva odejki pravo kon niv ko na Play Station:tv: ili pak sakas da kazes pred CR da odi levo desno on dribla:nesvest:.To e ae pozdrav:smir:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
И Кака кога ке фатеше топка само ги претрчуваше али цела Европа плачеше од него.Зборот ми беше не е битно дали ги претрчуваш,дали им праиш финти или топката ти е у штуцна па трчаш,битното е што Меси е Но.1 и ебе кај стигне секоја утакмица.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
a so ako odi vo sredina kako se racuna toa levo ili desno?

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе со Кире се замарате ,он учела на пес10 така да поминува со Меси и сеа ви кажува на вас :pos2:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
добра игра од страна на барса :smir: дечки од по одамна сум за барса но мн ретко пишам на форумов се надевам ке ме прифатите како фан на барса :smir: покрај јувентус исто ја сакам и барса:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom