Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Бар сега знам дека Вики на голон ќе изиграва мачка против Атлетико. Психички ќе биде спремен ко за Ел Класико и ја добиваме утакмицата, сигурно.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ха ха, незнаев ни јас дека има, али очигледно дека и таму стајле. :):)

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Не му замерувај, ова е типот вчера што праша дали Фиго и Зидан играт уште за Реал.

Незнаев дека и во Демир Хисар имат интернет.:)
Хахахахахаххаха

Те молам ако не ми го даеш тој пост па да се го ставам за Потпис, пожо сум баниран за Бадиала на фан клуобот од мадрид.

Позз.:smir:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
лелееее Иниеста се врати од повредите и 5-6 меча ги изгра феноменално сега пак некоја ситна повреда цццц за Јаја и толку не се плашам мислам ќе се врати он, а и да не се врати Серџо е тука ама во одбранава само да се врати пујол шо побрзо :nesum:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Првпат слушам дека Иниеста имал некоја ситна повреда, гледам нема на ниту еден каталонски портал. Мислам дека не е вистина тоа.

Инаку:
Acuerdo verbal entre Barça y Cesc
:vozbud:
Сега останува само да се договорат Арсенал и Барселона:smir:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Анри го кани Рибери во Барса

Фудбалерот на Баерн, Франк Рибери признава дека ќе биде приморан да ја напушти Германија во потрага по трофеи, а во разговорот за „РТЛ Радио“, Французинот откри дека неговиот сонародник Тиери Анри го повикува да му се придружи во Барселона.
Рибери налето би можел да си замине од Баерн, а до сега како негов нов клуб најмногу се споменуваше мадридски Реал. Меѓутоа, судбината на Французинто би можела да го одведе и на „Камп Ноу“.

„Во одлични односи сум со Анри. ЗНам дека сака да ме види во дресот на Барселона, но исто така знам дали луѓето сакаат да останам во Баерн. Одлуката дали ќе останам или ќе си заминам, нема да биде лесно да се донеси.“ - вели Рибери.

Французнот во 2008-та година беше прогласен за најдобар играч во Бундеслигата, но е загрижен поради фактот дека до сега со Баерн не освојувал трофеи.

„Сакам да освојувам трофеи и да уживам во фудбалот. Немам повеќе 20 години, сега сум поблиску до крајот него до почетокот на кариерата.“ - вели Рибери.

За крај, Рибери призна дека Баерн моментално не е од рангот на Реал Мадрид, Барселона, Манчестер Јунајтед или Челзи.

„Баерн сеуште е голем тим. Еден од најголемите на светот, но чуствувам дека нашата екипа не е така силна како некои други тимови како Барселона, Реал Мадрид, манчестер Јунајтед или Челзи.“ - заврши Рибери.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Далмау-Пујол-Милито-Максвел
BARÇA
Знаев дека ќе се повреди и Чигрински,затоа го пишав овој состав.:tv:
Само не знам дали е повикан дечкото,ако не Фонтас мислам дека треба да игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom