Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Нема место за паника... ние фактички 2 натпревари ќе немаме дефанзивци :) едниот е во лигата со атлетико (заради црвен) и другиот е САМО Алвес против штутгард. Абидал го исклучувам оти повредата е 2 месеци (во весниците) ... :) верувам дека ќе се врати многу побрзо :) се додека средината е здрава УЖИВАЈТЕ !! :smir:

B

boki10messi

Гостин
Нема место за паника... ние фактички 2 натпревари ќе немаме дефанзивци :) едниот е во лигата со атлетико (заради црвен) и другиот е САМО Алвес против штутгард. Абидал го исклучувам оти повредата е 2 месеци (во весниците) ... :) верувам дека ќе се врати многу побрзо :) се додека средината е здрава УЖИВАЈТЕ !! :smir:
Не е баш така. И од клубот потврдија: http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/02/09/n100209109211.html

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Гледам со ова повредите опадна и атмосферата тука. Еве нешто да се насмеете. Може многу од вас го гледале и е надвор од темата тука, може и модераторот ќе го тргне, ама и еден ако се насмее ќе биде успех.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Максвел--Милито-Чигрињски-Пујол

Тоа ќе биде одбраната против Атлетико. Колку и да изгледа очајно тоа е тоа. Да се надеваме дека ќе проработи Ибра, а и повредата на Ињеста не е нешто сериозно иначе не одраа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Максвел--Милито-Чигрињски-Пујол

Тоа ќе биде одбраната против Атлетико. Колку и да изгледа очајно тоа е тоа. Да се надеваме дека ќе проработи Ибра, а и повредата на Ињеста не е нешто сериозно иначе не одраа.
Зошто толку сите сте се исплашиле за одбрата. Барем сега имаме решенија за таму не сме ко лани кога бевме без ииграчи. Максвел фино лепо може да го замени Абидал, Чигрински редно време е да проработи не фрливме толку пари за ѓубре ваљда. Плус рака на срце и Атлетико не се во некоја си којзнае колку силна форма годинава и на многу послаби одбрани од нашата не успеале ниту гол да им дадат.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Мене искрено ме загрижува настапот на Чиги како и тоа што за прв пат ќе играат заедно со Милито. Да беше еден од Маркез или Пике на местото на Чиги ќе беше по друго, али вака ми прави малце паника работава. Во целава работа е добро што играме на гости, па бар Чиги нема да осеќа огромен притисок после свирежите кои што ги доби на Кампот.
Е сега, стварно се погоди лоша недела, во исто време сме без Алвес, Абидал, Туре, како и суспензијата од 2 меча на Пике и Маркез.Добро е што бар последниве двајца ке ги имаме со Штудгарт.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Далмау-Пујол-Милито-Максвел
BARÇA

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Мене искрено ме загрижува настапот на Чиги како и тоа што за прв пат ќе играат заедно со Милито. Да беше еден од Маркез или Пике на местото на Чиги ќе беше по друго, али вака ми прави малце паника работава. Во целава работа е добро што играме на гости, па бар Чиги нема да осеќа огромен притисок после свирежите кои што ги доби на Кампот.
Е сега, стварно се погоди лоша недела, во исто време сме без Алвес, Абидал, Туре, како и суспензијата од 2 меча на Пике и Маркез.Добро е што бар последниве двајца ке ги имаме со Штудгарт.
шо му е на туре ? и стварно ли Иниеста имал некоа повреда ?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
bb[noone];3300489 напиша:
Да,го боли што пишуваат АС и Марка.BARÇA

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
bb[noone];3300489 напиша:
Еве тоа Боби што го постираше.

http://translate.google.com/translate?hl=es&ie=UTF-8&sl=es&tl=en&u=http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=685705&idseccio_PK=803&rurl=translate.google.com

But Abidal was not the only one not finished the session. Iniesta and Piqué too hastily training ended. The central suffering a bruised left foot, while Iniesta also took a big hit in his right foot.
:smir:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
На еуроспорт имаше вести дека освен Абидал што ќе го нема 2 месеци, Јаја Туре ќе отсуствува (не кажаа колку и што му е повредата), а и дека Иниеста чувствувал повреда и не е 100% сигурно дали ќе игра ????. :tapp: УПМ!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom