Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ибрахимовиќ ме разочарува.
Ќе го биде на следните натпревари, веруј :wink:, али мене највеќе ме плаши тоа што на последните 6/7 натпревари многу малце влага во шанси, а иначе реализацијата сама ќе си дојде како што ќе доагаат и шансите.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Пред се Честито победа.:smir:

1. Пике заработи црвен, ама и искрено како фан на Барса признавам дека имаше контакт за Црвен, е сеа што е тука е.
2. Пеналот од Рафа Маркез беше пенал, ама тука ништо не видов за Црвен Картон, тоа стварно крајно ме изнервира.
3. Иако со играч помалце цела утакмица игравме, сепак мислам дека докажавме дека сме Барса, со исклучок на Ибрахимовиќ кој е во Оф Форма.

ПС : Незнам дали ја гледавте на Алфа, Така сум се Смеал во оној коментатор, Врска нема Грешниот.:smir:
Хаха, не да сум се смеел. Барса лани во ЛШ играла 5-6 натпревари со Туре како Стопер лоллллллл :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Alves and Toure injured

Алвес 3 недели аут, Туре 10 до 15 дена аут.
Лошоооо....одбраната ни е десеткувана...значи на располагање ќе ги имаме Пујол,Милито,Чигрински,Абидал и Максвел...

Против Атлетико очекувам ваква одбрана : Пујол--Чигрински--Милито--Абидал

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Дани 3 недели во аут :toe: Ова е лошо ....
Максвел не одигра лошо денес како десен бек, така да го очекувам Максвел со Пујол Милито и Абидал да се во одбранбената линија со Атлетико.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Лошо е што баш во исто време се десија повредите и суспензиите.
Алвес ќе го неаме со Атлетико, Расинг и Штудгарт, Туре со Атлетико сигурно нема да игра, и сигурно по 2 меча суспензија за Пике и Маркез.
Сега дај боже само да имаме среќа да не се деси некоја нова повреда со дефанзивците, само тоа ќе не спаси.

Во оваа ситуација јас вака би сакал да биде дефанзивата

-Максвел-Пујол-Милито-Абидал-

Денеска Максвел одигра одлично по десната страна, нема зашто да не игра и на следните натпревари.:toe:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
абе каква криза,дури е здрав средниот ред нема криза

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
2 Утакмици и јас знам дека играше, Ама 6 ???:smir:

Влегуваме во Криза, дај боже добро да ја Поминеме.
Криза ?? Од кај па сеа криза !? Нема криза, има само недостик од одбранбени играчи, кризааа :nenene:.
Последниве неколку натпревари ги играме одлично, а посебно ме радува тоа што на последниве 6 утакмици имаме гол разлика од 17-1 што е за секоја пофалба. Да не се десеше денес тоа што се деси ќе имавме 0 голови примено на последните 6 средби.

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Мислев во криза со Повреди на Фудбалерите, и Суспензии. а не во Криза со Играта.:smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Што се секирате,кога Атлетико ни се стални пациенти?BARÇA

Честито победа,одлична игра,фалеше само подобра реализација и подобар судија.:smir:

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Еве ме и мене со задоцнување,ама не можев порано да пишам бев искочен до сеа,а иначе што се однесува до натпреварот,беше добар натпревар само да не беше судија и да го расипеше натпреварот,ама што е тука е против судиите не се може.
иначе нека ни е честито победата на овој меч,а пред се честито за Иниеста кој искрено изигра многу добро на овој меч,и секој меч е се подобар и подобар,а за Меси немора да кажувам се знае дека е најдобар:vozbud:,а на следниот меч иако ке бидеме ослабени во одбраната без стандарните Алвес и Пике јас очекувам победа,но ке биде многу тешко:vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Што се секирате,кога Атлетико ни се стални пациенти?BARÇA

Честито победа,одлична игра,фалеше само подобра реализација и подобар судија.:smir:
Туф па дали ни се редовни пациенти.....5+ уште во прво полувреме до крај 7+ испаѓа со гаранција:):):vozbud::vozbud:
Инаку екипо честито победа:)

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Дечки стварно незнам шо се замарате со одбраната на барса и така тие ке постигнат повеке голови од противникот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom