Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Среќен роденден на Пиќе, уште многу титули да освоиме со него.
Среќен роденден и на Олегер, колку и да играше лошо некогаш сепак беше член на Барса, а со самото тоа заслужува наша почит.
А за Рибери и за Фабрегас .....:raz: има време.

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Не знам шпански, Може барем Насловот да го Преведипш ?

BTW : Срекен нека му е Роденденот на Пике и Срека и Успех понатака.
Цеск Фабрегас му рече ЧАО на Арсенал за да дојде во Барселона.

Инаку изгледа ова со Фабрегас и стварно вистина и по вестиве почнаа да кажуваат, еншто демек он кажал на роднини и пријатели дека доста му биле 6 годинин поминати во Арсенал и дека сакал да се врати во Каталонија. Барса давале 40 милиони, ама Арсенал барале 50 милиона. Ќе биде инетресно да видием шо ќе биде:)

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
http://sportdenes.com/fudbal/spekulacii/barsa-so-preferencijalno-pravo-za-fabregas-i-riberi.html

Се е веќе договорено за трансферот на Рибери во Барса бар така пишува.
:vozbud::vozbud:
Tesko deka e se dogovoreno za transferite seuste e rano za takva rabota. Kako izgleda, za Ribery ke iam licitacija letovo, RM, Chelsea, Inter, moze i UTD, pa koj ke ponudi najmnogu tamu i ke zamine. Zatoa prerano e za raduvanje. Za Fabregas zavisi od nego i od toa dali ke zemat nekoj igrac letoska, ako ne zemat mozno e da ima preselba.

Ako me prasat mene(so e malku verojatno:vozbud:) bi go ostavil use edna sezona a bi go zel Ribery

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Tesko deka e se dogovoreno za transferite seuste e rano za takva rabota. Kako izgleda, za Ribery ke iam licitacija letovo, RM, Chelsea, Inter, moze i UTD, pa koj ke ponudi najmnogu tamu i ke zamine. Zatoa prerano e za raduvanje. Za Fabregas zavisi od nego i od toa dali ke zemat nekoj igrac letoska, ako ne zemat mozno e da ima preselba.

Ako me prasat mene(so e malku verojatno:vozbud:) bi go ostavil use edna sezona a bi go zel Ribery
Не би го оставил уште една сезона...кој гарантира дека никоја друга екипа нема да се обиде да го земе...

Мислам дека летово Фабрегас ќе дојде летово...време е да се врати дома!

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392

За Рибери се заинтересирани многу клубови и не се знае се уште ништо,а иначе јас би сакал повеќе Силва да го земеме,а и Рибери е одлична опција,но сепак ја би го ставил Силва пред Рибери:vozbud:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
За Фабрегас се чини дека е договорена работата за лето, а за Рибери не сум баш сигурен.Лично јас повеќе сакам да го видам Силва во тимот од Рибери, бидејќи Рибери ќе има многу висока цена, а Силва не е ништо помалку од Рибери, и мислам дека одлично ќе се вклопи во Барса.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не, нека си иде Рибери во Реал а во Барса нека дојде Силва, верувајте дека играч како Рибери што неможе да сврзе 3 утакмици не ни треба, плус Баерн сигурно ќе бара над 50 милиони а сезонава Рибери неможе глава да крене од повреди, нека иде во Реал, нека крши глава таму, а Пеп едноставно нека се сконцентрира со сите сили кон Силва и Цеск + замена за Дани и тоа е тоа, зимата повторно ќе биде тропска за Барса !!:smir:

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Замена за Алвес, мислам дека најдобро е да го вратиме Касерес од Јуве.
Или ако бараат да купат некој, мое мислење е Срна, и Рафиња.

Бај Де Веј : Мн ми е сакам да го земеме Вилиан, гледав на Јутуб сеа видеа некој негови Звер е Дечкото. каков само мајстор е.:smir:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Сити може да ни го лапнат Дани нудат неодолива сума 7 Милиони годишна плата.
Е сега одклуката е на Дани дали ќе сака да го продолжи договорот со Барса да игра вистински фудбал или ќе замине кај Сити.:toe:

Член од
1 декември 2009
Мислења
187
Поени од реакции
27
Е сега одклуката е на Дани дали ќе сака да го продолжи договорот со Барса да игра вистински фудбал или ќе замине кај Сити.:toe:
zasto vistinski fudbal igra samo barcelona drugive kakov fudbal igraat???
i pocekaj uste malku pa ke vidis kako ke se "tresete" pred Citi:tv:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не верувам дека Дани ќе се полакоми по милионите на Сити.
Е сега, незнам колку точно кеш зима во Барса али реално вреди да зима околу 6-7 милиони годишно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom