LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.326
- Поени од реакции
- 288
Среќен роденден
,а еве ти и поклон:

Не знам шпански, Може барем Насловот да го Преведипш ?
Цеск Фабрегас му рече ЧАО на Арсенал за да дојде во Барселона.Не знам шпански, Може барем Насловот да го Преведипш ?
BTW : Срекен нека му е Роденденот на Пике и Срека и Успех понатака.
Tesko deka e se dogovoreno za transferite seuste e rano za takva rabota. Kako izgleda, za Ribery ke iam licitacija letovo, RM, Chelsea, Inter, moze i UTD, pa koj ke ponudi najmnogu tamu i ke zamine. Zatoa prerano e za raduvanje. Za Fabregas zavisi od nego i od toa dali ke zemat nekoj igrac letoska, ako ne zemat mozno e da ima preselba.http://sportdenes.com/fudbal/spekulacii/barsa-so-preferencijalno-pravo-za-fabregas-i-riberi.html
Се е веќе договорено за трансферот на Рибери во Барса бар така пишува.
![]()
Не би го оставил уште една сезона...кој гарантира дека никоја друга екипа нема да се обиде да го земе...Tesko deka e se dogovoreno za transferite seuste e rano za takva rabota. Kako izgleda, za Ribery ke iam licitacija letovo, RM, Chelsea, Inter, moze i UTD, pa koj ke ponudi najmnogu tamu i ke zamine. Zatoa prerano e za raduvanje. Za Fabregas zavisi od nego i od toa dali ke zemat nekoj igrac letoska, ako ne zemat mozno e da ima preselba.
Ako me prasat mene(so e malku verojatno) bi go ostavil use edna sezona a bi go zel Ribery
За Рибери се заинтересирани многу клубови и не се знае се уште ништо,а иначе јас би сакал повеќе Силва да го земеме,а и Рибери е одлична опција,но сепак ја би го ставил Силва пред РибериTesko deka e se dogovoreno za transferite seuste e rano za takva rabota. Kako izgleda, za Ribery ke iam licitacija letovo, RM, Chelsea, Inter, moze i UTD, pa koj ke ponudi najmnogu tamu i ke zamine. Zatoa prerano e za raduvanje. Za Fabregas zavisi od nego i od toa dali ke zemat nekoj igrac letoska, ako ne zemat mozno e da ima preselba.
Ako me prasat mene(so e malku verojatno) bi go ostavil use edna sezona a bi go zel Ribery
zasto vistinski fudbal igra samo barcelona drugive kakov fudbal igraat???Сити може да ни го лапнат Дани нудат неодолива сума 7 Милиони годишна плата.
Е сега одклуката е на Дани дали ќе сака да го продолжи договорот со Барса да игра вистински фудбал или ќе замине кај Сити.![]()
Не верувам дека Дани ќе се полакоми по милионите на Сити.Сити може да ни го лапнат Дани нудат неодолива сума 7 Милиони годишна плата.
Е сега одклуката е на Дани дали ќе сака да го продолжи договорот со Барса да игра вистински фудбал или ќе замине кај Сити.![]()