Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден
images
,а еве ти и поклон:
champions-league-trophy.jpg

Среќен роденден на Пиќе, уште многу титули да освоиме со него.
Среќен роденден и на Олегер, колку и да играше лошо некогаш сепак беше член на Барса, а со самото тоа заслужува наша почит.
А за Рибери и за Фабрегас .....:raz: има време.

Не знам шпански, Може барем Насловот да го Преведипш ?

BTW : Срекен нека му е Роденденот на Пике и Срека и Успех понатака.

Цеск Фабрегас му рече ЧАО на Арсенал за да дојде во Барселона.

Инаку изгледа ова со Фабрегас и стварно вистина и по вестиве почнаа да кажуваат, еншто демек он кажал на роднини и пријатели дека доста му биле 6 годинин поминати во Арсенал и дека сакал да се врати во Каталонија. Барса давале 40 милиони, ама Арсенал барале 50 милиона. Ќе биде инетресно да видием шо ќе биде:)

http://sportdenes.com/fudbal/spekulacii/barsa-so-preferencijalno-pravo-za-fabregas-i-riberi.html

Се е веќе договорено за трансферот на Рибери во Барса бар така пишува.
:vozbud::vozbud:

Tesko deka e se dogovoreno za transferite seuste e rano za takva rabota. Kako izgleda, za Ribery ke iam licitacija letovo, RM, Chelsea, Inter, moze i UTD, pa koj ke ponudi najmnogu tamu i ke zamine. Zatoa prerano e za raduvanje. Za Fabregas zavisi od nego i od toa dali ke zemat nekoj igrac letoska, ako ne zemat mozno e da ima preselba.

Ako me prasat mene(so e malku verojatno:vozbud:) bi go ostavil use edna sezona a bi go zel Ribery

Tesko deka e se dogovoreno za transferite seuste e rano za takva rabota. Kako izgleda, za Ribery ke iam licitacija letovo, RM, Chelsea, Inter, moze i UTD, pa koj ke ponudi najmnogu tamu i ke zamine. Zatoa prerano e za raduvanje. Za Fabregas zavisi od nego i od toa dali ke zemat nekoj igrac letoska, ako ne zemat mozno e da ima preselba.

Ako me prasat mene(so e malku verojatno:vozbud:) bi go ostavil use edna sezona a bi go zel Ribery

Не би го оставил уште една сезона...кој гарантира дека никоја друга екипа нема да се обиде да го земе...

Мислам дека летово Фабрегас ќе дојде летово...време е да се врати дома!

За Рибери се заинтересирани многу клубови и не се знае се уште ништо,а иначе јас би сакал повеќе Силва да го земеме,а и Рибери е одлична опција,но сепак ја би го ставил Силва пред Рибери:vozbud:

За Фабрегас се чини дека е договорена работата за лето, а за Рибери не сум баш сигурен.Лично јас повеќе сакам да го видам Силва во тимот од Рибери, бидејќи Рибери ќе има многу висока цена, а Силва не е ништо помалку од Рибери, и мислам дека одлично ќе се вклопи во Барса.

Не, нека си иде Рибери во Реал а во Барса нека дојде Силва, верувајте дека играч како Рибери што неможе да сврзе 3 утакмици не ни треба, плус Баерн сигурно ќе бара над 50 милиони а сезонава Рибери неможе глава да крене од повреди, нека иде во Реал, нека крши глава таму, а Пеп едноставно нека се сконцентрира со сите сили кон Силва и Цеск + замена за Дани и тоа е тоа, зимата повторно ќе биде тропска за Барса !!:smir:

Замена за Алвес, мислам дека најдобро е да го вратиме Касерес од Јуве.
Или ако бараат да купат некој, мое мислење е Срна, и Рафиња.

Бај Де Веј : Мн ми е сакам да го земеме Вилиан, гледав на Јутуб сеа видеа некој негови Звер е Дечкото. каков само мајстор е.:smir:

Сити може да ни го лапнат Дани нудат неодолива сума 7 Милиони годишна плата.
Е сега одклуката е на Дани дали ќе сака да го продолжи договорот со Барса да игра вистински фудбал или ќе замине кај Сити.:toe:

Е сега одклуката е на Дани дали ќе сака да го продолжи договорот со Барса да игра вистински фудбал или ќе замине кај Сити.:toe:
zasto vistinski fudbal igra samo barcelona drugive kakov fudbal igraat???
i pocekaj uste malku pa ke vidis kako ke se "tresete" pred Citi:tv:

Не верувам дека Дани ќе се полакоми по милионите на Сити.
Е сега, незнам колку точно кеш зима во Барса али реално вреди да зима околу 6-7 милиони годишно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom