Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Само е реален...

Чиста патка е ова со Велосо. Дечкото игра во центарот на игралиштето, а таму моментално ги имаме Чави, Иниеста, Бускетс, Туре, Кеита...се шпекулира уште и за Фабрегас. И која будала би дошла да бара првотимски статус меѓу овие?

P

pepito*

Гостин
Очекував дека нема да земеме играч во овој преоден рок, можда ќе биде тешко во средниот ред, ама јас сум повеќе среќен поради можноста која ќе им биде дадена на Џонатан, Тиаго и Васкез.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Само е реален...

Чиста патка е ова со Велосо. Дечкото игра во центарот на игралиштето, а таму моментално ги имаме Чави, Иниеста, Бускетс, Туре, Кеита...се шпекулира уште и за Фабрегас. И која будала би дошла да бара првотимски статус меѓу овие?
ако Барса покажала интерес за играч-значи вреди ! шо е проблемов со младичов не знам ама нека оди во италија слободно...

P

pepito*

Гостин
За вечер сакам да почнеме со овој состав

Пинто, Пујол,Маркес,Чиги,Максвел, Бускетс,Чави,Тиаго, Бојан,Ибра,Меси

Сакам денеска да добие шанса Тиаго и во второ полувреме да влези Милито наместо Маркес, а и Дани малце заслужува одмор

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Еве ме и мене после малку одмор :)
За натпреварот со Виљареал, по којзнае кој пат се покажа дека во нападот пак не реализираме добри шанси, а одбраната ни беше ептен климава. Дефинитивно така не смее да се продолжи. Од резултатот сигурно не сум задоволен, сега ќе имавме 4 бода пред Реал, но сепак остануваме први.

За со Севилја, не знам што да очекувам, треба да се даде одмор на клучните играчи, а тие што ќе играат да си ја искористат шансата најдобро што можат.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Знае ли некој дали вечер ке го даваат мечот со севиља,или ке треба да гледаме на нет???иначе очекувам добар меч и се разбира победа:smir:

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Знае ли некој дали вечер ке го даваат мечот со севиља,или ке треба да гледаме на нет???иначе очекувам добар меч и се разбира победа:smir:
Ajde be neka davaat na TV aman veke, Lakers na net sega i Barca li da gi gleam pa nemam 100GB za trosenje.
Inace na Alfa ne davaat.

I

IBIZA SOUND

Гостин
alfa ne prenesuva kup na spanija
sepak ke mora da si gledame samo na livescore:) ili tie so imaat pobrz internet ke si gledaat na internet

aj ako nekoj go znae sostavot neka stave tuka

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Силва вели дека не зависи од него трансферот во Барселона.
Значи ако се договориме со Валенсија можеме да го очекуваме,ама летово,зашто Пеп изјави дека нема да купува играчи сега.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
alfa ne prenesuva kup na spanija
sepak ke mora da si gledame samo na livescore:) ili tie so imaat pobrz internet ke si gledaat na internet

aj ako nekoj go znae sostavot neka stave tuka
Составот на Пеп никој не го знае до последната пре-меч конференција, така да кај 9 и пол ќе се знае, а до тогаш може само да се погодува, посебно за составите за во купот :smir:

Член од
5 јануари 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Натпреварот ќе го има на СпортКлуб+, мислам дека повеќето би требало да го имате тој канал.
Иначе поздрав до сите од фан клубот и нека освои Барса и оваа година уште 6 трофеи.:vozbud::vozbud::vozbud:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Vecerva nema da bide nimalku lesen mec...ocekuvam da se macime za da stigneme do pobedata :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom