Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
За Афелај се интересиравме летото ако се сеќавате, мене повеќе мерак ми праи Афелај отколку Велосо затоа што е далеку побрз и далеку подобар во контрите, но не го потценувам и Велосо затоа што е одличен играч игра CM , ACM и DCM и мислам дека и двајцата би се снашле во Барса, кој да дојде од тие двајца ќе ми напраи голем мерак.:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ауф Афелај:drk::drk::drk:Дечково е звер и повеќе сакам он да дојде отколку Велосо. Нерзнам зожто ама Афелај ми го прави повеќе меракот од Велосо:vozbud:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
na nasiot still na igra poveke bi se prilagodil Afellay bidejki e mnogu brz,no kako i da e i Veloso ne e losa opcija!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не бев во можност да пишам порано...

За натпреварот против Виљареал, мора да кажам дека не сум задоволен со резултатот но, што е тука е... вчера Реал одигра нерешено па ја одржавме таа разлика во бодови.

Инаку мислам дека нема да дојде никој зимава... незнам зошто но тоа е мое мислење. Останува да видиме.

V

Viktoranius

Гостин
Поздрав момци, среќна нова година на сите и се најубаво.:)

Резултатот со Вилареал на некој начин и го очекував, шознам можеби поради празниците, али како што гледам сите фаворити утнаа оваа недела. Среќа се сопна и Реал па остануваме на иста разлика. Следната ни е со Тенерифе, а утре играме со Севиља во купот.

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Незнам од кај ви е информацијата за Афелај ама сигурен сум дека нема да дојде во овој преоден рок. Не верувам дека за еден месец ќе се купува скап играч, Тиаго и ЏДС веќе се во тимот. Мислам дека имаше некое правило во Шпанија, доколку еден играч има повеќе од 5 настапи за првиот тим, нема повеќе право да игра во младинците, во нашиот случај, Athletic.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Точно. Не треба никој, иако добро ќе беше само Суарез. Верувам во Пеп, верувам во Барселона!
Кеита и Туре се враќат за месец и пол, а до тогаш треба да играме т.н. ФИНАЛИЊА ! поздрав

B

boki10messi

Гостин
Со севиља очекувам повеќе од добар напревар. Лео и Ибра ќе им ја полнат мрежата. Некако сум уверен дека ќе експлодираат. Одамна не давале 5-6 гола..:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Во нападот денес би требало да бидат Меси, Бојан и Ибрахимович. Ајде мора да победиме али и тоа не е којзнае колкав приоритет, затоа што има и втор натпревар но пожелно е да се победи.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Велосо ја одбива Барса за да потпишел со Фиорентина-смешно ! :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop