Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
gooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

уште еднаш мадрид стајл

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
е не ми се верува, комплетно се откажав од победа, ама меси е чудо бре

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Браво Меси, мајсторе!
Само не го заслужи ова Шахтар..

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Обожавам вакви победи,несреќата што не пратеше на почетокот на првенството ни се враќа на најдобар можен начин сега,меси и се е можно! :vozbud:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Тоооооооооооо Барсааааааа! Нека ми јада куроф! Толку бедна игра имаа у второ полувреме Шактар што едноставно мораше да изгубат.

ПС. Ето слепец:nesvest:

V

Viktoranius

Гостин
А овој Пеп стартувал без Меси.:uvo:

Каков пресврт направи малиот, секоја чест. :wink:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
БРАВО ЗАСЛУЖИВТЕ !!!ПРВ ПАТ ЕДЕН КЛУБ ТАКА ДА МЕ ИЗНЕРВИРА,а имав убаво мислење за Шахтјор...Овој Брандао да ми го дадеа со голи раце ќе го умрев од ќотек:tapp::pos2:Претераа...БРАВО БАРСА,прв пат така да навивам за вас,но такви како Шахтјор го расипуваат фудбалот..А го видовте ли на крајот нивниот менаџер,им писка на Барса на игарчите :tapp::tapp:Да ти ебам стариот вампир !

V

Viktoranius

Гостин
БРАВО ЗАСЛУЖИВТЕ !!!ПРВ ПАТ ЕДЕН КЛУБ ТАКА ДА МЕ ИЗНЕРВИРА,а имав убаво мислење за Шахтјор...Овој Брандао да ми го дадеа со голи раце ќе го умрев од ќотек:tapp::pos2:Претераа...БРАВО БАРСА,прв пат така да навивам за вас,но такви како Шахтјор го расипуваат фудбалот..А го видовте ли на крајот нивниот менаџер,им писка на Барса на игарчите :tapp::tapp:Да ти ебам стариот вампир !
Аууу не ми го спомнувај овој Брандо, колку беше самоуверен, колку провоцираше, пцуев, тепав перници и си замислував дека е тој.:pos2:

АЛИ СЕА ГО ЦИЦА НА КУРОФ ! :pos2:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.140
Поени од реакции
1.744
хаха честито победа.Браво за меси..поштуем:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.