Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
Нема дилеми за новата тема, LaVista треба да ја отвори:smir:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
e aj stom vikate deka lavista da ja pravi pa neka ja pravi
a inaku arno vika star dust do nedela morame da soberime sila i da pocneme so novata sezona i nova strana

P.S. mnogu ke mi bese keif tia dva gola na pandev da gi primase kasiljas otkolku reina

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=636820&idseccio_PK=803
a inaku koj e ovoj sergi robert
Мислам дека го зедовме од Кадиз но не сум сигурен, знам дека еден зедовме од таму па сигурно е тој.

V

Viktoranius

Гостин
Како ги пцуев тие нашите, без почит влегоа во мечот, Пике и Пујол беа мети во првото полувреме. Фала богу помина натпреварот без повреди.

Иначе еден новинар му се спушти на Пујол, му бараше дрес, али овој ептен арогантен не му даде на човекот, и на крајот да му се извини го тапка по рамото.:)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Abe da ne znae nekoj dres od Pique kade mozam da najdam??

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Sergi Robert е од нашата кантера земен, каков Кадиз :tapp::tapp: Играч од средината е и минатата сезона бил прв стрелец во еден од младинските тимови(не разбрав кој) :toe: Нов талент од младиската школа на Барса кој е повикан на тренинг со првиот тим заедно со Џефрен,Дос Сантос, Муниеса и Фонтас :helou:

V

Viktoranius

Гостин
Луѓе знам сеа на многу од вас ќе ви е смешно шо не го знам овој податок, али на многу места сум прочитал различни информации.

Кога е создадена Барселона како фудбалски клуб? На некои страници пишува како спортски колектив е создаден 1897, на други сум прочитал 1912, на друг па како фудбалски клуб бил создаден 1957, башка ја најдов оваа фотографија од Пујол каде што му пишува 1957.

Некој да има точни информации, стварно сум збунет.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Луѓе знам сеа на многу од вас ќе ви е смешно шо не го знам овој податок, али на многу места сум прочитал различни информации.

Кога е создадена Барселона како фудбалски клуб? На некои страници пишува како спортски колектив е создаден 1897, на други сум прочитал 1912, на друг па како фудбалски клуб бил создаден 1957, башка ја најдов оваа фотографија од Пујол каде што му пишува 1957.

ne toa 1957 e koga e izgraden Camp Nou....

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909

29 Ноември 1899 е основана од Ханс Гампер :helou::helou: Иначе Барса има официјална страна на која можеш да најдеш се што те интересира :smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Aјде, ајде, само уште шест страни и имаме нова тема:vozbud::vozbud:
Ајде како што кажа стар даст, да ја завршиме оваа тема до пред натпреварот со Билбао и да започнеме со нова тема и со нов трофеј :vozbud: во новата сезона.
P.S. La Vista, почни да се спремаш за правење на новата тема :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom