Treba eden da se zeme ili Fabregas ili Mascherano....ja za Chigrinsky ne mislam deka mora da go imame vo timot imame odbranbeni igraci!Ццц... Три дена ме нема нигде и викам ај да надокнадам тоа шо сум пропуштил отварам фан клуб и шо да видам... две страни сте напишале само.
Дај те бе малце поактивно. Уште 6 дена и играме за првиот трофеј за сезоната. До тогаш ако има трансфери ќе бидат завршени, а ако нема ќе се молиме никој да не се повреди од средината.
Ај јас да ја размрдам малце темата со денешни вести.
1.Се очекува Ибра утре да добие “зелено светло„ и да почне да тренира нормално со тимот. Веројатно ќе изигра едно полувреме од гампер купот.
2.Чики уште не се откажува од Маскерано и Чигрињски, а можно е да се проба за Фабрегас.
3. Има репорти дека Пеп го сака само уште Чигрињски, а Лапорта сака да го купу Фабрегас.
Ами стар_даст види ете,ја како и др членови цело време се обидувавме да го размрдаме фан клубов ама како може да развијаме дискусија со овие шпеккулацииЦцц... Три дена ме нема нигде и викам ај да надокнадам тоа шо сум пропуштил отварам фан клуб и шо да видам... две страни сте напишале само.
Дај те бе малце поактивно. Уште 6 дена и играме за првиот трофеј за сезоната. До тогаш ако има трансфери ќе бидат завршени, а ако нема ќе се молиме никој да не се повреди од средината.
Ај јас да ја размрдам малце темата со денешни вести.
1.Се очекува Ибра утре да добие “зелено светло„ и да почне да тренира нормално со тимот. Веројатно ќе изигра едно полувреме од гампер купот.
2.Чики уште не се откажува од Маскерано и Чигрињски, а можно е да се проба за Фабрегас.
3. Има репорти дека Пеп го сака само уште Чигрињски, а Лапорта сака да го купу Фабрегас.
Чигрински игра одбрана.:smir:a inaku kade ke igra toj cigrinski koga na taa pozicija se i abidal i maksvel
Почна Маркез со мали тренинзи но се уште не е комплетно опоравен за да може да игра, Маркез можеме да го видиме дури на 31-ви август против Спортинг Де Хихон.:smir:Ако дојде Чигрински ќе ротира со Пике и со Пујол во примера. Во ЛШ веќе нема да може да игра, така да добро би дошол за да ги одмара Пеп на овие двајца кога ќе има згуснат распоред.
А иначе знае некој за Маркез, почна со тренинзи или?