Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
I

IBIZA SOUND

Гостин
dobro e i vaka 1 1
dobro e sto bojan go dadi golot da mu se vrate samodoverbata i da rastura vo novata sezona
sega so e na red,ima uste prijatelski ili kako e neznam tocno

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Dobro e...

Da ne znae nekoj so kakov sostav izigravme?

P

pepito*

Гостин
Ја пропуштив оваа утакмица,не ни знаев дека ќе играме :nesum:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Добро е и 1-1 неможе се да тепаме.:)

V

Viktoranius

Гостин
Ги читав постовите од пооддамна на темата кога игравме со Реал и со Челзи реваншот, сите се радувале на победите на Барса, и фанови на Арсенал, Манчестер, Рома, Јуве, Интер ... Мање битно, таква сезона ретко кој има.:)

I

IBIZA SOUND

Гостин

dosta gi placime navivacite na mancester i celzi
neka poplacat sega nekoj drugi:pos2::pos2:

ovoj da ne probuva da leta:pos2::pos2:

nasmevkata na valdes i taznata faca na raul:pos2::pos2:

so si vika pretsedatelot na real
ke prekinat li ovie,svarno se bez oset:pos2::pos2:

P

pepito*

Гостин
Имаше во последно време информации дека Хенрике повторно ќе одел на позајмица,овојпат во Сарагоса-луѓе ова според мене е лош потег

Го дадовме Касерес на позајмица,за Милито знаеме сите каква е работата,Маркес многу често се повредува,Пујол веќе застарува и ја губи брзината, останува само Пике,ако го дадеме сега и Хенрике сме ја зафркнале работата
Затоа Пеп сака да го донесе Чигрински

Знам дека ги имаме Муниеса и Фонтас,ама млади се и не можиме да се потприме на нив,на важни утакмици
Најубаво е да си остани Хенрике,а да дојде и Чигрински!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Незнам шо се замарате со шпекулации, да сакаше Пеп да го прати Енрике на позајмица ќе го остаеше уште една сезона во Леверкузен, ова е само уште една глупост на некој весник колку да се пополни страната :helou:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
И Хлеб е пратен на позајмица во Штудгарт, иначе Хенриќе нема да иде на позајмица тоа е некоја глупост за да ги пополнат страните на весниците, Пеп за џабе не го доведе од позајмица за пак да го прати не им верувајте на македонските глупи страни, додека не видам на официјалната на Барса ништо не верувам.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom