Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Понудата е околу 30 милиони евра.

Никој нема да понуди повеќе од тоа за играч што има само уште една година од договорот.

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Laporta izgleda saka da go prodade Eto i so negovata prodazba da go plati Villa i plus 10-20 milioni evra.Togas bilansot bi bil potroseni 10-20 milioni evra:toe:.Pametno:pipi:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Еве ја понудата и поточна:
Сити на Барса и нуди 30М,а Ето да потпише 5 годишен договор со Сити со кој ќе заработува 210.000 евра НЕДЕЛНО:vozbud:
Ето изјавил(според новинарите) дека би ја прифатил понудата бидејќи бил спремен за нови предизвици.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Еве ја понудата и поточна:
Сити на Барса и нуди 30М,а Ето да потпише 5 годишен договор со Сити со кој ќе заработува 210.000 евра НЕДЕЛНО:vozbud:
Ето изјавил(според новинарите) дека би ја прифатил понудата бидејќи бил спремен за нови предизвици.
Кој не би бил спремен за предизвикот месечно да зима скоро милиони, башка и бонуси, ова-она :) :) :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Au kakov bonus zemaa igracite posle pobedata nad Real Madrid so rezultat 2-6...

Eve vi OVDE

V

Viktoranius

Гостин
Мислам дека не ни треба да се размислува за Ето, одма нека го дават. Договорот му истекува за 1 година и може да си оди без пари, а сеа овие 25 милиони и тоа како ќе бидат добредојдени за ангажман на Давид.

Иначе овие Сити оваа година ќе се страв и трепер, го земаа Тевез, Ето, го имаат Робињо. Лудница ќе се.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ето сака поголем бонус за потпишување од тој што му го нудат.

Мислам дека не ни треба да се размислува за Ето, одма нека го дават. Договорот му истекува за 1 година и може да си оди без пари, а сеа овие 25 милиони и тоа како ќе бидат добредојдени за ангажман на Давид.

Иначе овие Сити оваа година ќе се страв и трепер, го земаа Тевез, Ето, го имаат Робињо. Лудница ќе се.
Додека Хјуз им е тренер нема да се пласират повисоко од 6 место. Тотенхем, Евертон, Арсенал, Челзи, Ливерпул и Манчестер ќе бидат многу појаки од нив, а можно е и Астон Вила да го земе 7 место.

Менаџерот не го користи Елано, а нема друг плејмејкер во тимот тоа кажува многу за тоа каков идиот им е тренер.

Ирланд е AMC ама сигурно не може да биде плејмејкер.

I

IBIZA SOUND

Гостин
taka i jas mislam dodeka e hjuz trener nema da bidat strav i trepet city
a inaku merak mi e ovaa sezona barem da bidat 2 ili 3 mesto city i neka se rasture taa cetvorka vo anglija od arsenal celzi mancester i liverpool

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Поздрав дечки, бев малце на одмор па не ја следев трансфер политикава последниве 10 дена. Сега се вратив и читам одлични вести, Туре го продолжил договорот и сме потпишале со бразилската надеш Кеирсон кој може да послужи во трансферот за Виља но само за на позајмица.

Што се однесува за понудата до Ето од Сити, мислам дека е задоволувачка со оглед на тоа што има само уште 10-11 месеци од договорот со Барса и плус му нудат одлични лични услови кои што ќе го направат најскапо платен фудбалер во Англија.

За нов Дм мислам дека нема потреба, посебно не некој скап како Маскерано и не сега кога веќе Туре го продолжи договорот, плус доаѓањето на Маскерано би значело и автоматски стагнирање на Бускетс и негово помало ангажирање во новата сезона.

Тие неколку натпревари дур Туре биде отсутен освен Бускетс на таа позиција може да одигра солидни и Марќес. Парите наместо за Дм да се дадат за некој кој би бил добра замена за Иниеста или Чави и добар лев бек, плус враќање на Хенриќе од позајмица и мислам дека работата е завршена.

Плус очигледни дека Пеп нема намера да го продава Хлеб и со се новите играчи би се создал тим од околу 25-26 одлични играчи, каде за секоја позиција ќе се има соодветна замена и повторно ќе имаме тим кој ќе биде страв и трепет за секој противник.Секако и вака и така го имаме најдобриот тим во светот:vozbud::vozbud:.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Abe ne znam so se zamarate ako saka eto neka ide moz barsa da go zeme ibra pa posle ocja od real da se slikat sekako godinava barsa e sampion u spanija a real neka poceka

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Па не сум баш сигурен дека може да тера инает.Пеп може една минута следната сезона да не го стави во игра при што многу би му паднала формата па да заборави догодина на трансфер во појак клуб и голема плата.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom