Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Еј еј не забегувајте од темата со овие слики. Дајте да се фокусираме на натпреварот во Среда. Ако победиме таму ќе има веселење:vozbud::vozbud::vozbud:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Се согласувам со ЛаВиста не треба пред врееме да летаме во облаци да се спуштиме малце на земја знаеме дека ни фалат клучни играчи например Дани Алвеш кој ќе биде на десната страна ако не тој така да ни треба еден играч на десната страна да купиме летото и да одиме на победа против Манчестер како и против секој :) .

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Е добро де ја малце да расположам иначе знам дека не е се завршено и дека не сме баш фаворити во ЛШ!

I

IBIZA SOUND

Гостин
ajde decki poleka poleka se ke bide
samo nekako mladincite na fergi podobri od mladincite na pep
barsa izigra 2 natprervari so B timot i na dvata izgubi,a mancester 1 natprevar izigra so mladincite i pobedi

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Вчера не ја гледав утакмицата, па нека пише некој како изиграа Силвињо и Касерес ??? Одлично/ Солидно/ Добро/ Лошо

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
barsa izigra 2 natprervari so B timot i na dvata izgubi,a mancester 1 natprevar izigra so mladincite i pobedi
И што е тоа толку важно како изиграле младинците на Фергусон?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И што е тоа толку важно како изиграле младинците на Фергусон?
Па во овој момент не е важно, ама за неколку години ќе биде и тоа како важно. Со оваква младина манчестер стварно има одлична иднина. А во среда да излеземе со ладни глави, да не им дозволиме на Манчестер да ја наметнат нивната игра и мислам дека ќе ни биде далеку полесно.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Па во овој момент не е важно, ама за неколку години ќе биде и тоа како важно. Со оваква младина манчестер стварно има одлична иднина. А во среда да излеземе со ладни глави, да не им дозволиме на Манчестер да ја наметнат нивната игра и мислам дека ќе ни биде далеку полесно.
Ке ни биде полесно ако не им дозволиме да ја играат нивната игра,а ние да играме со нашата.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Тоа е затоа што нашите најдобри млади фудбалери, кои би требало сега да играат за младинскиот тим како Пике и Меси се во првиот тим па игравме со 17 годишни деца.

I

IBIZA SOUND

Гостин
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=6115e715-ba74-4e75-ab76-daf252baa403&ln=3&typeBack=default
interesna izjava na fergi na koja sto jas ne veruvam:vozbud:
izjavuva deka nema da go udvojuva messi tuku ke go ostavi eden na eden so evra
a pred 2 3 dena izjavi deka runi nema da igra kako centralen napagjac tuku ke go stavi da igra levo,a koga ke igra levo znaci ke go gledame vo odbrana kako mu pomaga na evra za kako da go zadrzat messi
znaci edno e sigurno fergi ke igra slicen fudbal kako onoj od polufinaleto so go igrase celzi,a toa e zatvoren fudbal i sansa ke ceka samo od kontra
samo ne daj boze prvi da primime gol

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Кој е составот што би требало да настапи?Знам сте без Алвес и Абидал,а за Анри што бидна?
Ако тргне машината на Барса лесно ќе победите,ама Фергусон е стар лисец,тактички може секого да надигра.Се надевам на победа на Барса

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Би ве замолил некој од вас да отвори нова тема Барселона- Манчестер за да можеме таму да пишуваме новости:smir:

V

Viktoranius

Гостин
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=6115e715-ba74-4e75-ab76-daf252baa403&ln=3&typeBack=default
interesna izjava na fergi na koja sto jas ne veruvam:vozbud:
izjavuva deka nema da go udvojuva messi tuku ke go ostavi eden na eden so evra
a pred 2 3 dena izjavi deka runi nema da igra kako centralen napagjac tuku ke go stavi da igra levo,a koga ke igra levo znaci ke go gledame vo odbrana kako mu pomaga na evra za kako da go zadrzat messi
znaci edno e sigurno fergi ke igra slicen fudbal kako onoj od polufinaleto so go igrase celzi,a toa e zatvoren fudbal i sansa ke ceka samo od kontra
samo ne daj boze prvi da primime gol
Тоа значи и автоматски картон за Руни, бидејки знаеме сите каков агресивен е во одбрана, а и се нервира кога некој го врти на малиот прст.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom