Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
9та ???? :tapp::tapp::tapp:
Глеј си го Реал и теши се дека знаеш што зборуваш.

I

IBIZA SOUND

Гостин
za so zboruva ovoj glupakov
ne go svanav so sakase da kaze so devetata titula

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
za so zboruva ovoj glupakov
ne go svanav so sakase da kaze so devetata titula
Па мисли дека ни е 9 титула дека на дресовите ни пишуваше 09(година) ама е глуп па погрешно сватил...:toe:

I

IBIZA SOUND

Гостин
Па мисли дека ни е 9 титула дека на дресовите ни пишуваше 09(година) ама е глуп па погрешно сватил...:toe:
pa mora da ima i takvi glupaci
oti pametnite kako ke ziveat ako nema takvi glupavi

P.S. abe aj ako ima nekoj ne ka me potsete kolku parcinja gi lapna kasiljas pred 3 nedeli:vozbud::vozbud: oti zaboraviv

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
pa mora da ima i takvi glupaci
oti pametnite kako ke ziveat ako nema takvi glupavi

P.S. abe aj ako ima nekoj ne ka me potsete kolku parcinja gi lapna kasiljas pred 3 nedeli:vozbud::vozbud: oti zaboraviv
Број јас стигнав до 5 и досадно ми стана веќе:)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
ajde sega finaleto na Ligata na Sampionite ni preostanuva...

I

IBIZA SOUND

Гостин
Број јас стигнав до 5 и досадно ми стана веќе:)
hahaha:vozbud::vozbud::vozbud:
iskreno grev me fati za igracite na real koga gi gledam kako placat oti ovie od barsa insaf nemaa se zaboravija kolku da davaat pa sudijata morase da mu pomogne i tocno vo 90 min da kaze kraj inaku ako go dadese i prodolzenieto ke padnese uste nekoe golce:baeh::baeh:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ето сам си е крив што нема да биде прв стрелец во Примера, последниве 3-4 утакмици имаше толку 100% шанси што комотно можеше до сега да има 35-36 гола и сега да си го лади.Последната утакмица може да настапиме со најсилниот состав и цел тим да игра за Ето да постигне 4 гола што е многу тешко остварливо а притоа Форлан да не постигне ниту 1 гол. И мене ми е тапа што Ето нема да ја подигне златната копачка на Европа ама тоа е тоа. Што се однесува до 107 те гола на Реал, мислам дека имаме шанса да ги бутнеме против Депортиво ако играме со најдобриот напад во светот и со Иниеста, Туре и Чави во средината.

За идната сезона, со враќањето на Хенрике и купување на еден лев бек по можност Жирков ке имаме одлична одбрана и одлична клупа,(Алвес, Пујол, Пиќе, Маркес, Милито, Хернанес, Жирков и Абидал) а Касерес да иде на позајмица а Силвињо на продажба.

Валенсија нема да игра идната сезона во ЛШ така да мора да го земеме или Силва или Виља, плус еден деструктивец, еден креативец и еден добар голман и работата е завршена :):):)))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom