Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

Го знаете момаков ??? :vozbud::vozbud:

Инаку вечерва ќе биде прославувањето на титулата на Камп Ноу. Едвај чекам да видам како капитенот ќе го подигне трофејот:vozbud:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ако го направи пак тоа, ќе треба да му се изгради споменик, на влезот на Камп Ноу:baeh:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Сепак подобро е да си ја завршат работата пред 93 минута :))), на натпреварот со Челзи некако се извлеков од инфаркт но ако се деси истото и против Манчестер односно да тепаме во 93 мин тогаш инфарктот не ми бега :):)))

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сепак подобро е да си ја завршат работата пред 93 минута :))), на натпреварот со Челзи некако се извлеков од инфаркт но ако се деси истото и против Манчестер односно да тепаме во 93 мин тогаш инфарктот не ми бега :):)))
Затоа за наравоучение: Финалево да го гледаш шо е можно поблиску до болница, да можат одма да те префрлат, оти ако чекаш да дојдат лекариве ќе ги дочекаш:baeh:
А за вечер да не знае некој со кој состав ќе испаднеме да играме???

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ауф со душа чекам вечер да почне натпреварот со Осасуна само какво ќе биде изданието на Камп Ноу очекувам победа од Б тимот на Барса кој најверојатно ќе игра нека им манат 4 гола на Осасуна и да се сруши тој рекорд на Реал од 107 гола и сакам да видам како Пујол ќе го дигне пехарот на втората титула оваа сезона :vozbud:, а за лигата на Шампионите Анри и Иниеста се подполно спремни сега Пеп треба да ги чува играјачите на овој натпревар и на тренинзите како капка вода.:smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Затоа за наравоучение: Финалево да го гледаш шо е можно поблиску до болница, да можат одма да те префрлат, оти ако чекаш да дојдат лекариве ќе ги дочекаш:baeh:
А за вечер да не знае некој со кој состав ќе испаднеме да играме???
Oва е составот според гоал.ком Probable Starting XI: Oier, Keita, Caceres, Abidal, Sylvinho, Torres, Hleb, Gudjohnsen, Pedro, Bojan, Eto'o

За вечер да најдеме добри линкови со добра слика зашто на Сител нема да не даваат.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Oва е составот според гоал.ком Probable Starting XI: Oier, Keita, Caceres, Abidal, Sylvinho, Torres, Hleb, Gudjohnsen, Pedro, Bojan, Eto'o

За вечер да најдеме добри линкови со добра слика зашто на Сител нема да не даваат.
http://www.atdhe.net
Одсекогаш супер им биле сликите

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Вечерва се прославува титулата:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

I

IBIZA SOUND

Гостин
znaci vecerva da ocekuvame slicen sostav kako onoj protiv majorka
i ke si barame na internet nekoja dobra slika oti ovie zabeganite od sitel nema da prenesuvaat

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ја имам Барса 0-2 на 1000 xD ..:smir:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Мислам дека е интересен клипов да се погледне.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Дресовиве ме потсеќаат на Барса од 2005-2006:vozbud::vozbud::vozbud:
Составот:
Пинто,Санчез,Силвињо,Абидал,Касарес,Торес,Хлеб,Гудјонсен,Ето,Бојан и Педро!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom