Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Pa i jas ne bi sakal da dojde arsavin...bi mozelo sea zimovo da dojde silva od valencia ili aguero ii ako moze da se najde i nekoj lev bek ushte zimovo bi bilo super :)
Oti zadrigjanive se zasilija so huntelar a eve izgleda i lasana diara

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Вчера на добротворниот натпревар каде што учествувале Ето и Касиљас, голманот му рекол на нашиот дека многу убаво му стои белиот дрес... овој без размислување рекол дека Blaugrana му стои подобро :vozbud:

"Iker me ha dicho que me queda muy bien el blanco". Reconoció que lo "llevé con orgullo y placer" pero quiso reafirmarse como culé y afirmó: "Me queda mejor el blaugrana".

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Да, очигледно си има проблеми со Икер кога шутира пенали... среќа што му дава голови од акција:vozbud:

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
Вчера на добротворниот натпревар каде што учествувале Ето и Касиљас, голманот му рекол на нашиот дека многу убаво му стои белиот дрес... овој без размислување рекол дека Blaugrana му стои подобро :vozbud:

"Iker me ha dicho que me queda muy bien el blanco". Reconoció que lo "llevé con orgullo y placer" pero quiso reafirmarse como culé y afirmó: "Me queda mejor el blaugrana".
kaj go citase ova i na koj dobrotvoren natprevar bilo toa
i bravo za eto go korpiral bez da razmisli :pos2:

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Arshavin: "El Barça es mi equipo favorito"
Добро би ни дошло едно крило... башка по 1000 пат изјавува дека сака да игра во Барселона, знам летото се правеа напори ама од Зенит бараа многу пари, едно време сакаа замена Аршавин - Меси:pos2:
Што мислите вие за едно крилце ?:toe:

Имаше во Спорт една статија каде што вели дека Пеп не сака да купува ниту да продава играчи во Јануари. Можеби тоа би било најдоброто решение со оглед на победничката форма, менталитетот и единството во тимот моментално.
Мислам дека Ако Анри ја заврши кариерата Кун ке биде Дефинитивно Новото Лево Крило а исто така до врвот ке дојде и ГАИ АСУЛИН :) Исто така Лево Крило :)
Поздрав.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Мислам дека Ако Анри ја заврши кариерата Кун ке биде Дефинитивно Новото Лево Крило а исто така до врвот ке дојде и ГАИ АСУЛИН :) Исто така Лево Крило :)
Поздрав.
Sedi be brat,kakov kun kakov asulin,neka sedi anri so barca do 2010 pa posle neka mu ja mislat za kun ili nekoj podobar.:pipi:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Asked by Sport if he feels that he's "finished", as reports had suggested, he replied: "That's not far from the truth. I have played 15 years at the top level and it takes its toll.

"My career will be over soon and, being a striker, it happens much quicker. As I have said before, I have never run as much as I do now with Barca."

Ете ја шансата за Кун и мислам дека од следната сезона ке го имаме најопасниот тандем во светот МЕСИ-АГУЕРО !!!

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Агуеро, иако е веројатно совршено решение за напаѓач ќе биде тешко да се купи (киднапира) од Атлетико.

Иако може да игра како лево крило не е играч што може да трча блиску до аут линијата и да биде корисен (како Роналдиљо, Меси..). Му треба некој да го проигрува околу шеснаесетникот каде што е многу опасен.

Повеќе би сакал да го земеме Давид Силва, брз, совршен дриблинг, центаршут и луд шут од далечина.

Совршен пример:

V

Viktoranius

Гостин
Ако не друго барем знаеме дека нема шанси да премине во градскиот ривал задрид.:)

Така да имаме шанси да го земеме во летниот рок.

Brutaliptischen

Каталонче
Член од
7 ноември 2008
Мислења
93
Поени од реакции
0
Asked by Sport if he feels that he's "finished", as reports had suggested, he replied: "That's not far from the truth. I have played 15 years at the top level and it takes its toll.

"My career will be over soon and, being a striker, it happens much quicker. As I have said before, I have never run as much as I do now with Barca."

Ете ја шансата за Кун и мислам дека од следната сезона ке го имаме најопасниот тандем во светот МЕСИ-АГУЕРО !!!
Читај ! :) BREAKER7777777

Sedi be brat,kakov kun kakov asulin,neka sedi anri so barca do 2010 pa posle neka mu ja mislat za kun ili nekoj podobar.
Анри признава дека е крај Кариера ! :)

Брат немој ти мене „Седи бе“ Позз:vozbud:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Прочитајте го ова. Многу добра статија и убаво објаснува зошто сме толку добри сезонава а зошто бевме толку лоши претходната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom