Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Кој противник би ни одговарал највеќе (или би сакале да го добиеме) у осмина-финале??????
1. ЧЕЛЗИ
2. АРСЕНАЛ
3. ИНТЕР
4. ЛИОН

Ја мислам дека редно време е да играме со Арсенал и повторно да си ги исплескаме како во 2006 :baeh: и мислам дека тим како Арсенал би ни одговарал пошто играат отворен фудбал а ние таквите со задоволство ке ги пречекаме:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Абе коа веќе сме тргнале, најдобрите ќе ги избереме нормално. Арсенал играат отворен и напаѓачки фудбал многу сличен на нашиот, со голем посед на топката, со многу додавања (секако не се толку добри како нас во таа игра али :):)), па би сакал Арсенал да ни ги дадат.

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
И јас би сакал Арсенал да се паднат едно шо ке има добар фудбал за око друго мислам дека ке се пласираме во 1/4 финале
А кога е ждрапката ??

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Zdrepkata e vo petok na 19ti,ke davaat direktno na eurosport,samo ne sum siguren dali ke pocne vo 12:00 ili 13:00,ke treba da proveram a od moznite protivnici definitivno sakam da igrame so Arsenal.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Zdrepkata e vo petok na 19ti,ke davaat direktno na eurosport,samo ne sum siguren dali ke pocne vo 12:00 ili 13:00,ke treba da proveram a od moznite protivnici definitivno sakam da igrame so Arsenal.
За лига на шампиони е во 12:00 а за куп на уефа е во 13:00
Би сакал со Лион да се паднеме да си пројдеме без никакви проблеми шо ќе се замараме со Челзи,Арсенал или Интер има време во 1/4 за тоа:baeh:

V

Viktoranius

Гостин
Колкави шанси имаме да се паднеме со Панатинаикос? :)

Баш би сакал да ја гледам Барса во живо.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121

Немаме никакви шанси да се паднеме со нив у осмина-финале бидејќи и они беа први у група а за четврт-финале може само да се надеваме, искрено тешко дека ке поминат осмина:toe:

ПС. НАДЕЖТА ПОСЛЕДНА УМИРА !!!:icon_lol:

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
so panatinaikos nema sansi da se padneme ama bi sakal so lion za da nemame problemi.pozzz

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Не ли си ја гледал до сега Барса во живо?Јас ја имам гледано 1 кога играа со Левски:baeh:

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
pa od ovaa liga na sampioni ovaa god samo 1 pat ja davaa i toa bese se daj da se padne so lion pa da ja gledame

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Сака да каже од трибините, не на телевизија.

Инаку "Ya me queda menos" - Иниеста:vozbud:
И сакам да го видам Милито повторно на теренот, одличен играч е и мислам дека да не му се случеше повредата тој ќе беше стандарден заедно со Пујол. Вака и Маркез не е лош, напротив игра одлично али мислам дека Милито е подобар од него:)

Edit: Погледнете го ова

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Абе заеби го Милито и Абдал. Многу ги мрзим тие двајца заедно со Пике. Маркез игра каде каде подобро од Милито.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
За Абидал се согласувам, али мислам дека не си во право за Пике и Милито... лани заедно со Пујол беше еден од најконстантен во одбраната... правеше грешки али јебига сите грешат. А за Пике, дечкото игра одлично и дава максимум на сите натпревари. Не е ни чудо што беше стартер на повеќето натпревари и што Пеп му дава шанса пред Касерес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom